Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 N'olacak ki? Davulcu kız arkadaşım vardı bir, o na da garip bakıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yok bişey olduundan deilde ne biliim öle paylaşmak istedim herkes bi garip..sanki yapı meselesiymiş gibi davranıolar bi enstrüman çalmak karakterle alakalı bence..ille yarma gibimi olmam gerekio anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 night906 said: bu arada anlam veremiyorum kız olduğum için herkes garip bakıyo bass gitar çalmama nedir çokmu acaip ki? öyle kız bascılar varki abovvv yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ben ltd kullaniyorum gayet memnunum 2 3 degisiklik yaparsan mukemmel bi gitar elde edersin manyetiklerini degistir super bisey oluyolar 1 milyarlik gitar tonu elde edersin ama jazzdir funktir zor oyle bisey istiosan fender yamaha musicman fln bakicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 hasta edio herkes beni ya..istiorum alıcam işte..eşlik aletiymiş evde ne yapacakmışım.biyerdede çalmıcakmışım ne anlamı warmış falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bu iş yeri geldiğinde keyif işi,yeri geldiğinde profosyonel işlerede gitme şansın olabilir.Öyle düşünme,kimseyi de dinleme.Görevi eşlik etmek evet,ama çok değişik şeyler'de yapılabiliyo.Bi dünya teknik var bass gitarda.İstersen otur tapping çalış,istersen slap çalış,yada farklı bişeyler çıkart yani aslında nekadar kısıtlı görünsede yelpazesi geniş bi alet. Gerçekten iyi bass gitarist olan kızlarda mevcut.Yetenek işi bu,cinsiyetle bi alakası yok yani. Onun dışında,Esp alıp üstüne manyetik takacaksan eğer,enazından bi bartolini,emg yada nebiliyim nordstrand falan olmalı ki bi işe yarasın.Şöyle bi hesap yaparsan,250$ + 300-500$ gibi bi hesap çıkarırsan ortaya,o paradan daha az bi oara bi cort artisan serisi gitar almak çok daha mantıklı.Öncelikle Ltd serisi gerçekten çok rahatsız ötesi bi seri.Kullanılan malzeme kötü,sapın ve klavyenin rahatlığı kötü,netice olarak kötü(ilk başladığım ve nekadar yeni olsamda "bu gitar rahatsız" deyip iade ettiğim gitar).Onun dışında,evet manyetik çok önemli bi etken ama,neticede ağaçtan alıyo tonu.Düzgün bi ağaç kombinasyonu yoksa,yada üstünde dandik bi ağaç varsa istersen heryerini manyetikle kapla,yine bi halta yaramaz. 750$ gibi bi para verip ne sonuç vereceğini bilmediğin,rahatsız ama iyi manyetikli bi gitar almaktansa 600$'a hem jazz,hem funk,hem metal ne istersen onu çalabileceğin hazır gitar almak daha bi mantıklı.Gitar üzerindeki herhangi bi modifiye için,modifiye olayından anlamakta şart. Yanlış bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 profesyonel bi iş olarak hiç düşünmedim sadece hobi şimdilik benim için..çok istiyorum çalmayı ama insanların söyledikleri biraz hevesimi kırmadı da değil..bi grup olayı falan olmadığı için takılıcam ben kendi çapımda..:) ama ne olacak onuda bilmiyorum.yani ne bileyim çalan birisi olarak sana sorsam evde oturup çaldığında zevk alıyormusun yani nasıl oluyor?:)yanımda bateri yada elektro gitar falan olmadan neye benzer?komik sorular soruyorum biliyorum ama kafam çok karışık..bide amfi olayı bi kaç kişiyle konuştum grupla çalan falan onların bile amfisi yokmuş en azından onu biraz geciktirsem olur sanırım değilmi?en fazla 400-450 ytl ye kadar bişey düşünüyorum daha fazlasına şuan imkanım yok.buna idare edecek bişeyler bulabilirim sanırım değilmi?internetten düşünmüyorum pek.ama yinede sorayım bi sorun olmuyormu internet üzerinden siparişlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 nigth bende senin gibi başladım ilk ulan dedim işten çıkar iki tıngırtır iki blues rifi falan yaparım dedim kafamda ondan sonra öyle olmadı şimdi daha iyi bi gtar haftada 3 2 studyo ve günde 2 3 saat çalışma eğzersiz de dagıl kucagımdan dusmez oldu alet : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Aslında şu aralar evde pek çalışacak,çalacak vakit bulamıyorum.Ama ilk zamanlarda benimde bi grubum falan yoktu,yada gidip biyerde çalmıyodum.Evde bazı parçaları açıp üstüne eşlik ediyodum genelde.Sonraları internet aracılığı ile birsürü videolar,play alonglar,kitaplar falan buldum.Gerçi video'lar dışında diğerlerinede pek baktığımı söyleyemem ama bu işe hevesli isen,keyif alıyosan zaten bişekilde ilerliyosun ve netice olarak bişekilde çalacak birilerini,biyerleri buluyosun.Youtube'a victor wooten,adam nitti gibi isimleri yazıp arayabilirsin mesela.Bu adamlarda herzaman davul,klavye yada gitar ile çalan adamlar değil :) Bende ilk başta amfisiz başladım çalışmaya,sonraları aldım bi amfi.Amfinin çok acelesi yok.İlla amfi alcam diye gitara vereceğin bütçeyi düşürme derim.İyi gitar herşeyden önce geliyo çünkü.400-450'ye orta halli bişeyler bulabilirsin bence. İnternetten siparişlere güvenme derim,git bak,pazarlığını yap,kendin al,hatta ankarada isen yardımcıda olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımda bulunduğunuz için.evet istiyorum ve alıcam :) kim ne derse desin umrumda değil artık.evet victor wooten ın falan bazı videolarını izledim.adam çılgın :) bende internet olayına pek sıcak bakmıyorum açıkçası..o yüzden yüz yüze alışveriş bencede daha mantıklı.hiç öyle biyerde çalma gibi bi düşüncem olmamıştı ama kimbilir belki günün birinde bişeyler olur..bu arada teşekkür ederim yardım teklifinde bulunduğun için ama ankarada değilim eskişehirde öğrenciyim.bu kadar yardımcı olabileceğinizi düşünmemiştim açıkçası iyiki sormuşum çok incesiniz hepiniz..aldığım zaman sizlerle paylaşıcam.ve yine sanırım sizlerden öğreneceğim çok sey war..ustalara saygı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 benim bassladıgım gitarın resmini atayım fikir olsun..demek istediklerimi daha net anlarsın.. marina m-pe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Parmak gelişimi için aksine biraz daha dezavantajlı aslında bu tip manyetikler.Teli çektikten sonra parmağın boşluğa gelmesi pek rahat değil açıkcası.Humbucker tipli yani daha geniş manyetikler,daha rahat olur genelde,ki cort artisan serisi veya yamaha rbx serilerinde genelde bu tip manyetikler mevcut.Hatta rahatlık açısından 2 manyetiğin arasına finger board'da yapılabiliyo genelde. Şöyle örnekleyim; Single manyetikler var üzerinde,arada kırmızı ile işaretlediğim yerde fingerboard var.Daha bi rahat oluyo bu şekil,bende böyle alıştım genelde.Maliyetide pek bişey değil,manyetik yükseklikleri ayarlandıktan sonra basitce monte ediliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar