Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bugune kadar laptoplara uzak durduğum için hiçbir bilgim yok hangi markanın teknik servisi iyidir hangi markı vereceğim paraya değer vs vs.2-3milyar gibi bir bütçem var hangi markaları ve hangi modelleri önerebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 paran varsa apple parana kıyarsan hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 apple olmaz windows kullanmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ilk kilit soru büyüklük olarak ne düşünüyorsun. mini mini bişi mi yoksa 17lik ama içeriği çok güçlü bir alet mi? ve ikinci soru.. ne için kullanıcaksın. yani çizim yapıcaksan ve 14lük bişi alırsan paranı sadece çöpe atmış olursun (veya dünya göz hastanesi kartını cebine koyar, paşa paşa gidersin ara sıra..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 haklısın az bilgi vermişim :) büyük bir ekranı olması tercihimdir çizim üzerine kullanıcam 3dmax,autocad ve diğer mimar programları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 amerikadan getirtme şansın varsa http://www.alienware.com/product_pages/notebook_all_default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 neyazıkki şuan için yok oyuzden Turkiyede satılan bir marka olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 oyun amaclı kullanılacak mı? secenekler ona goer degısecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 oyun oynamıyacam sadece iş için gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Dell XPS ML1330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 PArdon hoca,iş için alıcak isen IBM al derim r61 kullanıyorum ben 15.4" dual core 2.0GHZ taş gibi makine.. bunların tablet pc versiyonlarıda var. teknik servis bakımından da rahat olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Yıllardır Acer'lar kullanıyorum, daha bir kere bile servise gitmedim çünkü sorun görmedim hala. Harddisk, ram gibi şeyleri kendim değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 r61 in ekranı cok küçükmüş bana min 17lik birşey lazım almışkende iyi birşey almak istiyorum uzun süre değiştirmiyeyim. Birde işlemci hakkında sorularım var eskiden amdli laptoplarda ısınma problemi yaşanıyordu(gerçi desktoplardada öyleydi) şuandada öyle sorun varmı? kalbimden core2due geçiyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hoca 1.5 inc senin için problem olurmu bilmem. bu laptoplar 1680*1060 çözünürlük destekliyor. yanına bir de güzel bir lcd çaktınmı daha güzel olur. ben 19" NEC kullanıyorum ikisindende çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar