Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Bugune kadar laptoplara uzak durduğum için hiçbir bilgim yok hangi markanın teknik servisi iyidir hangi markı vereceğim paraya değer vs vs.2-3milyar gibi bir bütçem var hangi markaları ve hangi modelleri önerebilirsiniz
Mesaj tarihi:
ilk kilit soru
büyüklük olarak ne düşünüyorsun. mini mini bişi mi yoksa 17lik ama içeriği çok güçlü bir alet mi?

ve ikinci soru..
ne için kullanıcaksın. yani çizim yapıcaksan ve 14lük bişi alırsan paranı sadece çöpe atmış olursun (veya dünya göz hastanesi kartını cebine koyar, paşa paşa gidersin ara sıra..)
  • Admin
Mesaj tarihi:
haklısın az bilgi vermişim :) büyük bir ekranı olması tercihimdir çizim üzerine kullanıcam 3dmax,autocad ve diğer mimar programları
Mesaj tarihi:
PArdon hoca,iş için alıcak isen IBM al derim r61 kullanıyorum ben 15.4" dual core 2.0GHZ taş gibi makine..
bunların tablet pc versiyonlarıda var. teknik servis bakımından da rahat olursun.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yıllardır Acer'lar kullanıyorum, daha bir kere bile servise gitmedim çünkü sorun görmedim hala. Harddisk, ram gibi şeyleri kendim değiştiriyorum.
  • Admin
Mesaj tarihi:
r61 in ekranı cok küçükmüş bana min 17lik birşey lazım almışkende iyi birşey almak istiyorum uzun süre değiştirmiyeyim.
Birde işlemci hakkında sorularım var eskiden amdli laptoplarda ısınma problemi yaşanıyordu(gerçi desktoplardada öyleydi) şuandada öyle sorun varmı? kalbimden core2due geçiyor gerçi
Mesaj tarihi:
hoca 1.5 inc senin için problem olurmu bilmem.
bu laptoplar 1680*1060 çözünürlük destekliyor.
yanına bir de güzel bir lcd çaktınmı daha güzel olur.
ben 19" NEC kullanıyorum ikisindende çok memnunum.
  • Yeni Oluştur...