Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Az önce biLgisayarIma (Hele ki hoparLörün içine) bi bardak koLa döktüm ordan kLavyemin içine iLerLedi ama biLgisayar haLa çaLI$Iyor biraz ses geLiyor ama oLsun :D[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Çabuk çık o odadan her an patlayabilir!![signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hoparlör klavye kasa yanyana olduğuna göre laptop olsa gerek.ben olsam klavyeyi temizlemeye calisirdim kola kuruyunca yapis yapis olabilir.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 çay, kahve, kola... bişi olmaz iki tepikle eskisinden iyi olur ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bende genellikle pc karşısında bir şeyler atıştırıyorum ve klavyenin içi yemek menüsü gibi oldu :D allah kolaylık vere...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bi albeni ye stresin geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yani genelde pek tasvip etmediğimiz bi davranıştır.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Klavyeyi ters çevirip bi sallayın (herkese diyorum) ve dökülen şeyleri ineceleyin... çok ilginç şeylerle karşılaşabilirsiniz...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 köfte parçası,ketçap kalıntısı,patates kırıntısı, saç,cips artığı ve toz...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 delikanlı adamın mahinesine bişi olmaz...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: melun, 30 January 2004 01:05 tarihinde demiş ki: bi albeni ye stresin geçer ölüodum[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hep küpelerim kaçıyo klavyeme sallayınca da düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yetkliilere seslen,iyorum dökülmeyen akışkan/sıvı yapsınlar![signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 dökülmeyen sıvı yap, dökülmeyen... şaka bir yana bilgisayarınızın herhangi bir aksamına sıvı bir madde kaçtığında ilk alacağınız önlem elektrik ile bilgisayarın bağlantısını kesmek olsun. bilgisayarınıza hemen zarar gelmeyebilir fakat ilk anda açık kalırsa elektrik akımı yüzünden korozyon oranı artacaktır. ve bilgisayarınız multihızlı bir aşınma sürecine girecektir. siz bunu anladıktan sonra ise yapacak pek birşey kalmaycaktır[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben ters çevirince bi kfc bide ekmek kırıntısı düşüyo:D[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 benimkinden saç çıkıo bazen bayılıom bilgisayarın önünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ıyy kafayı klavye ile aynı hizaya nası getirionuz anlamadım:D[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 eheh bazı msg ları görünce klavyeye kafa atıyoruz ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ne yaparsan yap klavyede 1 tuşa basınca 3-5 te promosyon olarak vericektir sana :)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Klavyem bozulmuştu bi ark getirdi bitane 2 gün temizledim hala da temizliyorum . Arada nasıl bişeydi diye merak edenlere silince anladım beyaz standart klavyeymiş.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Arthur_HellsFire, 30 January 2004 03:03 tarihinde demiş ki: benimkinden saç çıkıo bazen bayılıom bilgisayarın önünde :) klavyen seni başkasıyla aldatıyor.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 estel lol ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Estel_Anorien, 30 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: said: Arthur_HellsFire, 30 January 2004 03:03 tarihinde demiş ki: benimkinden saç çıkıo bazen bayılıom bilgisayarın önünde :) klavyen seni başkasıyla aldatıyor. :)[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ben bilgisayar kasam acik yan yatmi$ $ekilde yerde dururken bardak du$urdum icine, ve bardak kirildi anakartin uzerinde (eski bilgisayarimda) ama buna ragmen bardak 2'ye ayrildigindan fazla bi hasar olu$turmadi ve ayni $ekilde kullanmaya devam ettim. allahtan ici dolu degildi.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bu olay bi 1-2 yil evvel oluyor, uo action zamani... stres alti yani :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar