noodle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bu sene merak sardım sosyoloji fakat işte lise 3 bilgileri çok bir bilgim yok ama çok ilgimi çekiyor ünide okumayı düşünüyorum fakülteye girsem hiç birşey bilmeden ezik kalır mıyım diğerlerinin yanında 0dan başlar mı fakülteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ben yurtdışında okuyorum Türkiye'de değilim ama çok kolay yaparsın seviyorsan sosyolojiyi..Benim de ilk başladığımda pek bişey bildiğim söylenemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kudurmaz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 benım aldıgım ders olarak hum103 ve hum104 olrak ayrılır... ıkısınde de kaldım bence cok gusel bır duygu ama FF ıle kaldıgım dersten AA ile geçmekte ayrı bişi demekki ben 1 senede erdim yada vahiy olayları... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 üniversite 0dan başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 hazırlıktan başlarsan sıfırdan başlıyor, bir de sıfır ingilizcen varsa okula gitmek istemezsin dersler zor gelir vs. yaşayan çok kişi var bunu. sosyolojiyi seviyorsan zorlanacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 alcadras çok seviyordu sosyolojiyi en son gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ümiversitede kalıp öğretim görevlisi olmaktan başka bi iş yapman zor gibi sosyoloji bitirdikten sonra. gerçi akademik olarak çokta zorlanılmdan yükselinebilicek bi dal gibi gözüküyo. bunlar tabi bu işten çokta anlamayan birinin yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Boğaziçinde Sosyoloji okuyorum 4. senem. 3. sınıfım. 0 dan başlıyorsun. Lisede sosyoloji die okuduğun şeyle alakasız zaten asıl sosyoloji. Eğer seviyorsan ilgileniyorsan gerçekten çok zevkli bir bölüm. İş konusunda da çok farklı sektörlere girebilirsin illa akademisyen olmak zorunda değilsin. İnsan kaynakları, medya, pazarlama, reklamcılık, araştırma vs. Sonuçta her iş toplum yani insana çalışır. Ayrıca sözel bölümlerin çoğunda zaten ünide öğrendiğin şeyi iş hayatında çok az kullanırsın. Sana sadece vizyon katar üniversite. O yüzden iş konusunda da endişen olmasın. O senin ne yapmak istediğine ve kabiliyetine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 sosyoloji güzel şey. gerçi bodoz sözel olduğu için ısınamadım ben bi türlü. sevdikten sonra her şey okunur, her iş yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Dışarıdan güzel geliyor. İçini bilen varsa ona sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kingpin said: alcadras çok seviyordu sosyolojiyi en son gördüğümde. baştan sevmiyordum hiç. bir ton terim var ve onların da alt dalları, o dalların da altı, tınısının tını vsvs. hocanın da etkisi vardı. ama sonra terimler falan hoşuma gitti, daha da çok okudum. ha noldu? D geldi. ama olsun iyi derstir sosyoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kudurmaz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 i hate u HUM103 and HUM104 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar