Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 dun bi psp aldim fat fakat cyan stuck pixel var ustunde ve geride almiyolar bir video varmis stucklari duzelte ncektim ama nafile bide homebrew app avrmis onuda cektim 3.80 m33 var firmware ama iantla calistirmadi konu hakkinda bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 niye geri almıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 dead degil pixel zamanla duzeliyor gak guk diyor sony servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 dead pixelle stuck pixel ayni değil. stuck pixel i ekrana bastirarak falan acmak mümkün aynı şekilde acan programlarda varmiş. psp de olurmu bilemiyorum ama pilin arkasindan 2 diğer taraftan 2 ve alt tarafinda ortadaki vidayi sökerek faceplate i cikarmak mümkün. bu durumda o pixellerin olugu kisimlara bastirarak hafif vurarak falan düzeltebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar