Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MCPD Sertifikasi - Edutime vb.

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

MCPD sertifakasi olan bir kursa yazilmak istiyorum , Edutime geldi aklima bakirkoy subesi , bir miktar da burs alma ihtimalim var , bilge adam , netron ve onun arasinda en ucuza o gelebilir diye onceligim onda..Bu edutime dan mcpd veya benzeri kurs aldiniz mi , nasil bir sirket , hocalari , disiplni ?

bu sertifakayla ilgili bilge adam veya netronla tecrubeleriniz varsa onlari da paylasabilir misiniz ?Gidebilecegim subeler b.koy dur bu arada, her 3 kurum icin de orayi tercih edicem..
Sosyal ağlarda paylaş

evde zor olabiliyo. alıyosun 100 tane kitap hangisinden başlasam napsam bi oraya bi buraya sürükleniyosun. veya başlangıç aşamasında abuk subuk noktalarda takıldığında insanı soğutabiliyo. ama en azından böyle biyere yazılarak bi yol çizmiş oluyosun bi çalışma outline ı oluyo elinde. emek harcamadan evde uğraşmadan tabiki bişey olmaz.

bilge adama 8-10 milyar bayılıp çok takip etmedikleri için elinde hiç bişey olmayan birsürü tanıdığım var. paralarıda zamanlarıda ziyan oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Demiyoruz ki bi kursa gidelim on numara programci olup cikalim,ama iyi bir hoca bazi puf noktalari veya ogrendigimiz seylerin gercekte nasil kullanildigini daha iyi ogretebilir.Evde kitaplarimiz var tabi ki uzerine kendimiz birseyler koyucaz.

Java`dan bir ornek veriyim , OOP den daha dogrusu,butun kitaplarda klasiktir , iste canli class i yarattim , ordan hayvan ordan kedi,ordan da Tommy yi yarattim , ee iyi de arkadas kedi mi yaraticaz biz , gercekte nasil kullanilir projelerde bi gormek lazim.Kitaplar bu konuda biraz zayif kalabiliyor.

Fiyat olayina bakip ona gore kayit olucaz tabi , deger mi degmez mi olcup bicicem..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar netron'a kayıt olucam sanırım.Baya bi dolaştım kurs yerlerini , hocaları ,gidenlere falan sordum en ciddi şirket aralarında netron bence tabi...

Yalnız şöyle birşey var biz uni den birkaç kişi olacagız ve bize ozel bir sınıf acılma ihtimali var , bakırkoy subesıne bu aralar kurs almayı dusunen varsa grup olarak gidicegımız icin indirim alıcaz.Tam yuzde kac alıcagımızı konusmadık sayıya baglı olucagı ıcın ama dıger sırketlerın altında olucagına soz aldık dıyebılırım..Düşünen varsa OM atabılır bana
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bilge adam ve edutime icin ben de ayni seyleri duyuyorum , netron u henuz ciddi anlamda kotuleyen cikmadi , hemen herkes ciddi bir firma oldugu konusunda hem fikir.8-10 kisi olursak guzel bi indirim aliriz diye dusunuyorum o yuzden bekliyorum ilgilenenleri , beraber kurs merkezini gezip , netronla parada anlasip basliyalim istiorm :)

Edutime`a bizim uni den bi arkadas yazildi bu sene , derse gelen adamin birakin hocalik sertifikalarini hicbir sertifikasi yokmus , YTU den bir ogrenciyi bulup oturtmuslar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Arkadaşlar bende Ağustos ayında Kadıköy-Bilge Adam'da başlıyorum.
mcPD alıcam.Açıkçası sokaktan geçerken bir uğrayayım değil, balıkesirden yola çıkıp geldim.Diğer kurslara baktım.En iyisi bilgeadam geldi.Üzerinede parasını ben kazandım.Yani kayıp bana çok koyacağına inandığım için bizzat azimle çalışırım.

Ayrıca iş bulma konusunda yardımcı oluyolar.Fakat beni alakadar etmiyor tabi.İşi, iş isteyen bulur ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda bana danışabilirsiniz.
Bakırköy-şirinevler ve m köy edutime da çalıştım 1yıl..

Edutime a tam bir kepaze.kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Aman bi hata yapıp görüşmeye gitmeyin kayıt ederler,imza attıktan sonra sınıfları görürsünüz iptal gibi bişe söz konusu değil derler:)

Size diyeceğim bu....

Bilgeadam da bence rezalet adına kanmayın...

NETRON bence en iyisi..
Sosyal ağlarda paylaş

MS'un sietsine baktım, her sınavın prerequsitleri var, bi bok olmak için bi ton sınav gerekiyo gibi sanki. Doğru mu? Ya da aynı anda 5 tnae sınava falan mı girilyor?

Ne kurlara gittim, ne MS sınavlarına girdim ama bir süredir ordaki sınavlardan windows ortamı için 70- 501, 502, 503, 505, 561'de sorulan konular üstünde profesyonel oalrak çalışıyorum, yıllarca kursa gitmeye gerek yok bence. MS bu durumda " anlattığım herşeyden sorarım" diyen kıl öğretmen modunda gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...