adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 @darkwall çelik ayna! aefhueahfuea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 @adamınbiri KİLİT!! KİLİDİMİ ALLAHA VERDİM BANANE!!!!!!!!!! BANANE ANAAAAA! :DB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Darkwall said: gothic+kurukafa türbanlı tercihim :) ona benzeri gördüm zati aklım durdum böyle böyle değiler yani tek elbise dantelli süper bir bot güzel acık spike lı bileklik kolye vs. sihay kalemler ve en imbası simsiyah bir türban OoO şeklinde kaldım böyle bildiğin türbanlı gothic.azım açık kaldı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bugün dersanede.. üreme konusundaydık hoca sınıfa bi soru yöneltti spermler nerde ürer die sıra arkadaşım bi anda "taşşaakklardaaaaaaa" die bagırdı tüm sınıf orda bi koptu ahushud. hoca zaten O_o kaldı konusamadı bi süre sonra " hımmm.. evet ordan epididimise giderler.." diye anlatmaya devam etti ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 urmesque said: bugün dersanede.. üreme konusundaydık hoca sınıfa bi soru yöneltti spermler nerde ürer die sıra arkadaşım bi anda "taşşaakklardaaaaaaa" die bagırdı tüm sınıf orda bi koptu ahushud. hoca zaten O_o kaldı konusamadı bi süre sonra " hımmm.. evet ordan epididimise giderler.." diye anlatmaya devam etti ahahahaha zauhzauhhuazuhazhahhaha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kuru kafa desenli bandana ve dershaneyi ben de kafamda uyduramadım birbirine valla d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar