Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.4 PTR Progress


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bossların PTR'da aktif olması çok önceden gelen bir olay. Sonuçta bu bir Public Test Realm, halka açık Test serverı, denenmesi için koyuyorlar, burada bir sorun yok.

Ama, BT'den daha zor (on par) olacak üzerinde AYLARCA çalışılan bir instanceta, yarım yamalak UI ile, adamlar çatır çatır ilk 3 bossu kestiler.

BT'de aynı şekilde olmuştu. Yani Blizzard'ın yaratıcılığı bu kadar mı? Koskoca ek paketin en son bölümünü hayata sokuyorsun ve yarısı çıktığı günden yaklaşık 24 saat sonra bitiyor. Daily questler falan da olmasaydı eminim şu anda mutlaka Kil'Jaeden'e kadar gelinmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bossları denenmesi için koymasınlar bir zahmet gitsin millet börtü böcek görsün böle salaklıkmı olur bt de aynı seyı demıstım sadece aptallık bt de nihilum 3 gun daha kassa illidan gelirdi varmı böle olay yaratıcılık sıfır birde onu hemen tüketiyorlar şimdi ne olcak gelicek patch 1 hafta sonra gg sonra hardcore pve ciler baslıcak zırlamaya yapsınlar cthundaki bug millet ugrassın 1 ay bwl naxx da progress böle değildi anasını satim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Phlox said:
1%e göre tune etmek istemiyorlar bossları demek ki. hardcore raiderları üzse de geri kalan 99% için iyi bir haber bu. ptrda boss kesen guildler ilk 1-2 haftada illidan kesen guildler farkındaysanız (vis maior etc)


vis maior hiç te öyle illidan ı ilk hafta kesen bir guild değil açıkçası. wowjustsu ya göre world ranking 162, bosskillers a göre 166 sıradalar. illidan ı 25 eylülde kestiklerini düşünürsek orta halli bir guild bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cyn said:
peki gangren bi dorduncunu hala kesilmemesi daily questler yuzunden mi diyosun? yani demek istedigim ptr'de bile belli bi sayida daily quest mi yapmak zorunda oyuncular? -nasi isliyo tam bilmiyorum-


bazı bossların kapılarının acılması için belli sayıda Daily yapılması gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani enli boylu düşününce bir kere bossların test edilmesi önemli PTR da. Cockblock koysalar nolucak, millet ilk bossta 1 ay wipe yese PTR da bir anlamı olucak mı? Hayır, ama millet VAOOV çok zor diyecek

Brutalis için şu anda 13k raid dps gerekiyormuş, millet güle oynaya kesti. Onu 20-25k yaparlar patch live olunca afedersiniz göt gibi kalır çoğu guild, gear checkin de kralı olur çok zor birşey değil yani bossun hp sini birşeyler çarpıcaklar. Naxx ın ilk bossları da çok hızlı kesildi, en büyük cockblock 4 horsemandi onun da tek nedeni 8 tank olayının biraz geç tahmin edilmesi oldu.

Son olarak 25 man faktöründen de bahsedeyim. 40 man raidler zamanında mutlaka bir kaç tane çürük yumurta olurdu raidde. Adam gider cthunda üzerinde durur, heiganda ölür, patchwerkte düşük dps yapar vs. Şimdi çoğu top notch denilen guild çok sağlam elemanlardan oluşuyor, en iyiyle en kötü arasındaki fark gear olarak olsun yetenek ve zeka olarak olsun çok büyük değil. Raid içi micromanagement kolaylaştı vs. Başarıyı ben buna bağlıyorum. Tabi bir de illidan ı 6-7 ay farmlamak da büyük bir artık.

Bekleyelim görelim diyorum, daha son 3 boss ortada yok. Eredar Twins le Kil Jaden'ı merak ediyorum bayağı ve bunlar esas zorlayan olucak bizleri. İlk üç boss a da tuning gelmesi kuvvetle muhtemel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daraldim bu blizzardin EU PTR a uvey evlat muamelesi yapmasindan artik ya. Charlari kopylararsin, gecenin koru bi bakarsin resetlenmis?!? bi daha kopyralarsin beklersin beklersin anca gelir charin.

Tamam hadi 8-10 kisi kopyaladi, e kardesim gece 4 te acip sabah 10 a kalmadan kapanan bir kopyalama sistemi var, millet yetisene kadar zart yine kapiyolar. Bi kac saatlik aciyorlar, zurt gene kapiyolar. Saka gibi oldu artik iyice ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...