PhysX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Akademisyenlerden türbana ‘üçüncü yaklaşım’ bildirisi hazırlandı: Yasak demokrasi ve laiklikle bağdaşmaz. Ancak AKP-MHP’nin Türkiye’ye dayattığı çözüm, sadece belli bir kesimin özgürlük alanını genişletmek üzere düşünülmüş sakıncalı bir formüldür. kaynak : http://www.ntvmsnbc.com/news/435211.asp bildiri : http://www.petitiononline.com/turban/petition.html bildiriyi okudum klasik lafların söylendiğine katılıyorum ama bu sorunun çözüm şekli bu.. herkes otursa uzun ama güzel bir çözüm olacak diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 PhysX said: bildiriyi okudum klasik lafların söylendiğine katılıyorum ama bu sorunun çözüm şekli bu.. herkes otursa uzun ama güzel bir çözüm olacak diye düşünüyorum okudum yazıyı, hızlı okudum biraz ama düşüncelerini belirtmişler, herhangi bir çözüm sunmamışlar? ben mi göremedim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 çözüm yok evet ben çözüm var demedim çözüm şekli var dedim. oturulur konuşulur her kesimden insanın görüşü alınır ortak birşey çıkarılır böylece hakdan mahrum kalanlar da hakkı kullanır kullanımdan rahatsız olanlar da kendini rahat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Prof.Dr. Hülya Avşar Ahahahah ankarada bir üniversite sanırım hülya avşara fahri öğretim görevlisi ünvanı vermişti. helm belalarını versin Çok gayri ciddi olmuş bu imzalara bakarsanız anlarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 PhysX said: oturulur konuşulur her kesimden insanın görüşü alınır ortak birşey çıkarılır böylece hakdan mahrum kalanlar da hakkı kullanır kullanımdan rahatsız olanlar da kendini rahat eder kullandıkları şey bu zaten abi, bunun adı genel olarak "demokrasi" ya, toplaşıp birleşen farklı görüşlü insanların oylaşayarak çoğunluğu sağlayıp memleketi yönetmesi yüzünden çekmiyo muyuz zaten ne çekiyosak. youtubeda feto videolarının altındaki yorumları, haber sitelerinde türban haberleri altındaki yorumları okumuyo musunuz? sanki tayyip türban getiriyo da hepimiz mahvoluyoruz, millet bayram havası yaşıyor. türkiyede bugün 20 milyondan fazla zavallı göbek atıyodu abi, kim bi araya gelicek de tartışıcak da ortasını bulucak? ortası falan yok, ne kanun isterlerse geçiricekler, anayasa mahkemesi iptal ederse de yazarlar İŞTEEEE O ÜYELEEER diye, gider bi tane 16 yaşında velet tarar hepsini, yenilerini atarlar aralarına da sokarlar. zaten sıkmabaşlar okula girdikten sonra 10 yıl sonra güvenliğimiz de yargımız da sağlığımız da yönetimimiz de herşeyimiz bunalrdan sorumlu olacak. açın imamların önünü.. wtb immigration forms to any country pst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ardeth said: Çok gayri ciddi olmuş bu imzalara bakarsanız anlarsınız... ne yazık ki öyle.. imzalarda tayyip erdoğan yazan, allah belanızı versin yazan, hadis yazanlar var :( yol doğru önerilmesi gereken önerilmiş ama insanlarımız çok ciddiyetsiz, olgun, bilinçli değiller böyle ciddi konulara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Zuzu said: Prof Dr. BÜLENT ERSOY (ABLAN KURBAN OLSUN SANAAAAAA) 2. 3. yaklaşımı falan bıraksınlar.. Türban sorunu yok, bölücülük ve din sömürüsü var.. Şimdi dincilerin zamanı, o yüzden köpürüyorlar.. Başı ezilince olay bitecek.. Kasmaya gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bende 5. cozum yolunu sunuyorum hepimiz adnan hocaci olalim hem adnan hocada buyuk din hocasi degilmi kardeslerim, hemde butun mankenleri motor yapmadimi. Iste tam orta yol. Hem kapali hem acik yalniz motorlara ilk binme hakkini ben isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 aşılması güç problemleri mevcut düşünce yapınızla çözemessiniz. çünkü bu problemler mevcut düşünce yapınızın ürünleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 matama kasksız binme motora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 said: 258. İlhami Göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ilhami iyiymiş :D said: 262. Helicobacter PYLORI 261. Doç. Dr. DAĞLAR KIZI REYHAN 260. Sevda Demirel 249. Pamuk Prenses 58. Ord.Prof.Dr.Mickey Mouse ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 332. Dr. Oetker (yakında Doc olacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 358. Dr. Pimapen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar