yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bütün patiler için "hoş geldim" şiiri yıllar yılı takipçiyimdir beleşimden geçilmez. sonra nedendir bilinmez üye oldum aniden ... edit: p.s köpiright saklıdır. ama dj ercik har vurup harman savurabilir o ayrı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 öyle buldum da Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 adının yiğit olduğunu farzederek adaşıma hoşgeldin demek istiyorum. yalnız merak etmedim de değil, neden yicit? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 la_bombonera said: neden yicit? lakap verilmez alınır misali; ömrüm boyunca çok değişik çağrışımlara gebe kaldım. Nihayetinde bir gereksiz espri, yılları buraya dayandırdı. dost sohbetinde hoyratça söylenen "yiğit kafa kaç dijit" öbeği de gel zaman git zaman yicit'i oluşturdu. Show TV tarzıyla formülize etmek gerekirse; "yicit = yiğit+kafan kaç digit" bunu bilmeyen arkadaslar ise, nickname yada websitemi benimsemek suretiyle bana halen yicit diyorlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben de bir kaç kez yicit ismine maruz kaldım, yabancılar ismimizi böyle okuyor ne yazık ki... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 evet doğrudur, şayet çokuluslu bir kişiliğe sahip olursam, bahtiyar olacağım. bunu ben de yaşadım. yighit, yicit, yi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ostrich said: hoşgeldin saolasın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hoşgeldin yicit Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 "üye oldum aniden" kısmı ilk üçlüye uymamış, garip durmuş.. aruza göre yazmayı dene ayrıyetten hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 PhysX said: "üye oldum aniden" kısmı ilk üçlüye uymamış, garip durmuş.. aruza göre yazmayı dene ayrıyetten ben serbest şiir severim az ama öz olan ölçüm bu durumda 3'ün 1'i galiba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yicit said: ölçüm bu durumda 3'ün 1'i galiba varsın olsunun yolundasın o zaman :p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Hoşgeldin g3nke Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yav said: hoşgeldin yicit teşekkürler efem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 CaNNi said: Hoşgeldin g3nke başımla beraber ?*!2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 evet varsınolsun havası var bakalım kim çıkıcak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 an itibariyle sizlere alınmış bulunmaktayım efendiler. alıntı olmayan vecizelerimi "varsınolsun" ile bütünleştirdiniz. lakin kimdir bu zaat-i muhterem ? aradım yok taradım yok. google'dan track etmek nah mümkün. dosyaya ek olarak : beni dilimi ve hissiyatımı merak edenler için; www.yicit.com yeterlidir de; vakt-i zamanında blizzard olarak takıldığım klondan da fikir edinebilirsiniz.>>GIA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Hoş geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 PhysX said: yicit said: ölçüm bu durumda 3'ün 1'i galiba varsın olsunun yolundasın o zaman :p kimdir o yahu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 RabbiT said: Hoş geldin. HoşBulduk stop. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 efsaneeeeeee sanırım yanlış testip yaptık. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 voldemort gibi bi şahıs sanırım kendisi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 amafakinggad hoşgeldin yicitim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Odinn said: amafakinggad hoşgeldin yicitim teşekkürler bab. aga kutlar seninle olsun. CCcCcCcCC emeğe saygı canımsss Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.