Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 rüşvet kötüdür evet, bu arada mod olmak isteyenler bana 2-3 tane bira ısmarlarlarsa yardımcı olabilirim. öğretmenler günü öğretmene topluca hediye alınır, ogretmen hediyeyi beğenmez nerede benim pırlanta yüzügüm der sınıfa kızar polis memuru işlemlerini halleder ertesi gün belgeleri almaya gittiğinde baklava vb götürürsün universitelerde ilk sene kayıt yaptırırken ayak bastı parası adına uniye yardım parası isterler, zorunlu degildir tabi ama vermessen kaydını yapmazlar ;) aslında cok var saymakla bitmez hepsi de bal gibi rüşvet mantığına cıkıyor ama farklı sekillerde yaşantımızda yer aldıgı için onlar türk misafirperverliği türk nezaketi vb diyoruz ;) arka plana ARENA muzigi koyar isen ama bunların hepsi de RÜŞVET olur o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Falso vermeyin rüşvete işiniz düşmesin. Kimseye rüşvet vermek zorunda kalmadım çünkü açığım yok. Öğretmenler günlerinde hediye bile almadım hatta o derece. Yalnız mod olmak için anlaşırız. İki biranın lafı olmaz. (Tekel Bayii var bizde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mumu said: benim memurum yine işini biliyor demek ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesele böyle durumlarda verenin de suçlu sayılması,o yüzden verenler de "evet abi o hediye yahu..." deyip destekliyorlar. Ver vatandaşa itirafı karşılığında dokunulmazlığı, çökert bütün Tapu rüşvetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 moonfall said: this is madness! this is ANGARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 karne parasıda rüşvet midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 yasal olarak alınmasına ilişkin bir yönetmelik veya kanun yoksa alınan her tür para bir çeşit rüşvettir.buna üniversitelerde zorla kimlik parası almakta dahildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 onu rüşvet denmez soygun denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 PhysX said: onu rüşvet denmez soygun denir haklısın gönül rızası ile vermediğimiz için aslında soygundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bıçak parası da rüşvettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar