Forseti Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yaşar Kemal'in bu ktiabı sömestri tatilinde ödev de kitabın özetini yazabilirseniz ya da bulabileceğim bir link verirseniz çok süfer olur. Okuyamazsam da hiç olmazsa bilgim olsun.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Oku güzel kitaptır. Hem ne güzel sömestrdesin bak tatil vakitte var.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 28 January 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Kitap okumak iyidir..[signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki: Uykusuzum mazur görün !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seemann Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 okumak iyidir! oku,oku daha iyi hiç değilse bir tane daha bilgin olur :-D. geçiştirmek için yapma ödevi :yapma:! *!kurduğu cümlenin hayreti içindedir :)*[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 -Boynuzları -Geyik boynuzları -Geyik aynen boyle bir diyalog vard kitapta cok guzel kiatp ama sarıyor Memed my hawk[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ince mehmet kesinkikle okunması gereken bir klasik,bir başyapıt,oku o kitabı daha önce okumayıp buraya gelip özet sormakla ne hata yaptığını görürsün.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ince memed guzel ama sıkıyor bırde hatırladıgım kadarıyla cok uzun bır kıtaptı.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Yüzyılın buluşunu görmek sizinde hakkınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 4 kitaplık bir seri.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 acaip sarmıştı beni okurken 1 günde 300 sayfa fln okuyup bitirmiştim ilk cildini, diğerlerine bi ara başlayacam ama hadi bakalım.. bence oku.. Ps:sınavdan 1 gün öncesi oluşunun da etkesi olmadı değil 300 sayfaya.[signature][hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 İnce memed kal lise 1 lerine verilmisti sanırım ilk dönem onlarla irtibata gecersen bulabilirsin..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ewt abuzittinin dedii gibi , bizim bi üst döneme vermişlerdi o kitapları, onlardan bulursun --[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ya biliyorum kitap okumayı bende severim Önemini de bilirim dershane kurslar fln var bence vakit kalmayacak çünkü fr ve ing de kitap okuma ödevleri var zaten okumaya çalışacam hiç olmazsa kitabın içeriğinden haberim olsun[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 upp!! abiler ablalar bi yardım beea :p söz bak tatilden sonra okuyacam ;)[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ince Memed i oku, ne yap ne et oku Ozet falna sorma, cok sey kaybedersin. Herkes oku diyorsa bi nedeni vardir, ki sadece 1. kitaibni vermislerdir size, benim okudugum Turk edebiyatindaki en guzel kitaptir benim icin Ince Memed, iki defa okudum, bi orta okulda, bi gecen sene, bir daha aliyim elime, bi daa okurum bi oturusta, asla canini sikmaz .[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 okudum bitti eheh 2. yi alırım yakında :D[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar