Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnce Memed

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaşar Kemal'in bu ktiabı sömestri tatilinde ödev de kitabın özetini yazabilirseniz ya da bulabileceğim bir link verirseniz çok süfer olur. Okuyamazsam da hiç olmazsa bilgim olsun.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
Oku güzel kitaptır. Hem ne güzel sömestrdesin bak tatil vakitte var.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 28 January 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kitap okumak iyidir..[signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki:
Uykusuzum mazur görün !..
Mesaj tarihi:
okumak iyidir! oku,oku daha iyi hiç değilse bir tane daha bilgin olur :-D. geçiştirmek için yapma ödevi :yapma:!
*!kurduğu cümlenin hayreti içindedir :)*[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see...
Mesaj tarihi:
-Boynuzları
-Geyik boynuzları
-Geyik

aynen boyle bir diyalog vard kitapta cok guzel kiatp ama sarıyor Memed my hawk[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
ince mehmet kesinkikle okunması gereken bir klasik,bir başyapıt,oku o kitabı daha önce okumayıp buraya gelip özet sormakla ne hata yaptığını görürsün.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Mesaj tarihi:
acaip sarmıştı beni okurken 1 günde 300 sayfa fln okuyup bitirmiştim ilk cildini, diğerlerine bi ara başlayacam ama hadi bakalım.. bence oku..

Ps:sınavdan 1 gün öncesi oluşunun da etkesi olmadı değil 300 sayfaya.[signature][hline]My poor firend me..
Mesaj tarihi:
ewt abuzittinin dedii gibi , bizim bi üst döneme vermişlerdi o kitapları, onlardan bulursun --[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
Ya biliyorum kitap okumayı bende severim
Önemini de bilirim dershane kurslar fln var bence vakit kalmayacak çünkü fr ve ing de kitap okuma ödevleri var zaten okumaya çalışacam hiç olmazsa kitabın içeriğinden haberim olsun[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
upp!! abiler ablalar bi yardım beea
:p söz bak tatilden sonra okuyacam ;)[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ince Memed i oku, ne yap ne et oku
Ozet falna sorma, cok sey kaybedersin.
Herkes oku diyorsa bi nedeni vardir, ki sadece 1. kitaibni vermislerdir size, benim okudugum Turk edebiyatindaki en guzel kitaptir benim icin Ince Memed, iki defa okudum, bi orta okulda, bi gecen sene, bir daha aliyim elime, bi daa okurum bi oturusta, asla canini sikmaz .[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Mesaj tarihi:
okudum bitti eheh 2. yi alırım yakında :D[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...