Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnce Memed

Forseti

Öne çıkan mesajlar

Yaşar Kemal'in bu ktiabı sömestri tatilinde ödev de kitabın özetini yazabilirseniz ya da bulabileceğim bir link verirseniz çok süfer olur. Okuyamazsam da hiç olmazsa bilgim olsun.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

Oku güzel kitaptır. Hem ne güzel sömestrdesin bak tatil vakitte var.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 28 January 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-Boynuzları
-Geyik boynuzları
-Geyik

aynen boyle bir diyalog vard kitapta cok guzel kiatp ama sarıyor Memed my hawk[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Sosyal ağlarda paylaş

Ya biliyorum kitap okumayı bende severim
Önemini de bilirim dershane kurslar fln var bence vakit kalmayacak çünkü fr ve ing de kitap okuma ödevleri var zaten okumaya çalışacam hiç olmazsa kitabın içeriğinden haberim olsun[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

Ince Memed i oku, ne yap ne et oku
Ozet falna sorma, cok sey kaybedersin.
Herkes oku diyorsa bi nedeni vardir, ki sadece 1. kitaibni vermislerdir size, benim okudugum Turk edebiyatindaki en guzel kitaptir benim icin Ince Memed, iki defa okudum, bi orta okulda, bi gecen sene, bir daha aliyim elime, bi daa okurum bi oturusta, asla canini sikmaz .[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...