Crane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bende 1-2 haftadir sikayetciyim, ozellikle rapidshare download hizlarim cok dustu! cogentden sansim varsa 200le indiriyorum digerleri 30-50 arasi degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 eet cok düşük yeter artık be adam gibi hizmet verin!!isyan ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Bıktım artık günde 20 kere bağlantı kopmasından gündüz saatlerin oyun felan hiç bişi oynanmıyor oturdugum şehirde kablonet olsa alıcamda allah kahretsin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kablonette de aynı yurtdışı çıkışları kullanılıyor merak etme :p ölüydü bende 2-3 gündür bugün düzeldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar