Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 encountera, modellemesine, sesine vs.. gore begendiginiz yada en iyi olarak nitelendirdiginiz bosslar hangileri? gorunusu ve sesi ile efsane old god ragnaros derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 by fire be purged! 1.tabii ki raggy.. 2.Doomlord Kazzak 3.Curator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael Twins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 BWL' deki son boss derim ben adını unuttum ama şuanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 The Four Horsemen Atlarından tut tiplerine toptan imba bosslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael Majordomo Twins emperors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ha birde Lady Vash var tabi ayrı bi karizma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael (acıların dragonu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kesinlikle ragnaros :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben TBC de başladığım için eski bossları bilmiorum ama Netherspite her zaman encounter olarak ilginç gelmiştir. Lady Vashjı severim, Kael'thas ı da seviyorum ama çok yorucu geliodu. Gurtagg Bloodboil hoşuma gider bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Raggy-Vael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Darkwall said: BWL' deki son boss derim ben adını unuttum ama şuanda :) Nefarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Haa saol Nef evet çok etkilenirdim her kestiğimzde o bossdan..rüyalarıma fln girerdi dermişim afsfdas .. hemen bosslara bi eklemek yapiim..ilk göz ağrım Taragaman the Hungerer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ses ve diyalog Raggy-Majorhomo 2lisi :D ama en hoşuma giden boss Nefarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Veal'i tek geçerim. Bu oyun aleminde arka arkaya %1, %2, %1, %1, %2 diye wipelar yediren başka boss varmı ya :D Hele ilk pulumuzu hiç unutmuyorum 6 yada 7 saniye sürmüştü raiddeki 40. kişinin ölmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Kel thuzad ve sapphironu tek geçerim karizma açısından en kazık boss olarak heigan huhuran cthun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 abi ne tav olurdum huhurana dön allah dön dön allah dön delirirdim yaa ha bide enrage oluyo sapık gibi dönmeye başlıyo tav olurdum yediim wipeların haddı hesabı yoktu huhuranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ya KT'in sesi zaten apayri bir olay. Seslendiren herif normal hayatta kesin necromancer felandir. Boyle cuk oturmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael - Twins Vael said: "Too late...friends. Nefarius' corruption has taken hold. I cannot...control myself. I beg you Mortals, flee! Flee before I lose all sense of control. The Black Fire rages within my heart. I must release it! FLAME! DEATH! DESTRUCTION! COWER MORTALS BEFORE THE WRATH OF LORD....NO! I MUST FIGHT THIS! ALEXSTRAZA, HELP ME! I MUST FIGHT!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael direk #1 gaz boss gaza geliyorsun kim seslendirmişse helal birde nef te baslangıç ve son zırlaması :P ha birde majordomo du sanırım ismi ashes to ashes ilk duydugumda bu ne abi aşmış bunu seslendiren demiştim Zorluk açısından da Vael derim boşuna guild dağıtan boss demiyorlardı zamanında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Tartışmasız Vaeldir bugün bile 40 tane lvl 70i saniyeler içinde öldürebilicek güçte bir bosstur.. Encountera %30 canla ve burning adrenalinle başladığınızı düşünürseniz olabilecek en zorlu fight'tır kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Su bosslarin voice ve speechlerini tekrar dinleyebilecegim bir yer var mi? Ozledim PreTBCleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 oyun içi komutlar vardı eu forumlarında görmüştüm.nette arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael (herkesin saydıgı nedenlerden tabii ki) C'thun (AQ40 tayız, kulaklıklar kulağımda vent'te konuşan yok, gece 12-1 mi ne, ev halkı uyuyo... birden bir ses : "Your heart will stop." omuriliğimde hissetmişmtim soğuğu.. biraz da dizayn ve zorluk olarakta hoş denebilir.) Anub'rekhan + Kel'thuzad (seslendirme yine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Tabii ki HEROD !! En puşt boss kategorisinin birinciside kesinlikle vael dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar