Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 paticikten raid cıkıcaksa öle küfür raidi olmaz ne tırt fikir o öle adam gibi fikir bul bulucaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 site açılmıyo bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 hep beraber toplanıp heryere emo sux topicleri acalm =) edit: yine adminler silcek hepsini buuk olasılıkla cgu ksi farketmez bile, kalıcı bsi yapmak lazım! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Çokkötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 şey yapalım her yerine forumun "my death cab for chemical romanance COOOK GUZEL BI GRUUP" diye topic acalım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 tamam açıyorum acc saatlerimizi ayarlıyoruz hangi yılı yazsam yinede kabul edemiyoruz yaşınız dolayısıyla diyo asdasd halbuki ben eski toprağım orda sdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 GwindonSurion said: tamam açıyorum acc saatlerimizi ayarlıyoruz hangi yılı yazsam yinede kabul edemiyoruz yaşınız dolayısıyla diyo asdasd halbuki ben eski toprağım orda sdgsdfg pwned by emo powah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abi acc açacaksan buradan habersiz.. farklı nickname kullanarak aç.. emo oğlu emo bilio, sonra açmıo acc'u.. yani bende öle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bir bakayım dedim kendimi zor kurtardım.Emo olmamak elden değil hocam. Ne ortamlar ne şekiller ne dertler varmış ya. Yaşamda kocaman bir fail olduğumu öğrendim memur çocuğu olarak. Para bulunca tutoyrıl bölümünde anlatıldığı üzere Emo olacağım.Bunu başaracağım.. Epic Idol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 AHAHAHAHA güzel resim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 siteyi bosu bosuna yenilemişler konu: Altdaqİné sOoru sOrmaCa...xD ilk post: Héy ZhN aLtdaqİ a$q ndr bLiomshn...???? konuyu acanın imzası: DarKlinq-PrinCésS*Mm pHnm hérBi pHooqhmm daPıoorHm zaa acqH. $éqérLi draJhmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 tercüme eder misin, ne yazıyor orda ? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 peter takımı kurdu siteye daldı yazıyor :D LOL!!!! GELEN ÖZEL MESAJ: ya baq snr etme adamı 34 mesajın var bizi tanıyon ölemi ben daha herkesi yeni yeni tanıyom bee ayrıca gay ne demek biliyosan bunu kanıtla tamammıı!!hiç bi delil bulamazsınız sadece bi oyundan yola çıkarak bzi öle suçlayamazsınn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abi bence çoğu bizim gibi geyik yapanlar ordakilerin. bunlar gerçek değildir. yani gerçekse bile en azından babası dövüp doğru yolu gösteriyordur. yoktur lan bu kadar. babalarını bırak ankaragüçlülerin niye bunları dövdüğünü anlıyorum. hayrına, sevabına dövüyorlar abi demekki. düşünüyorum yani bu insanı niye döversin, yardım etmek için döversin. sonuç : ankaragüçlüler yardımseverdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 aciyorum arada bi 90larin ortalari-sonlarina dogru olan satanizm olaylari aklima gelio.haliyle bizim guzide milletimizin olaya bakisi belliydi.simdi bu herifleri dunya dislio neredeyse.aklima o zamanlar gelio.yazik lan dfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 emolarla dalga gecmeyin ya onlar cok kulturlu ve bakıs acısı genis insan toplulugudur...diyesim geldi dalga gecmek icin...yok yok bu laflar sakasına bile olsa agıza alınmaz o insan toplulugu icin ama takdir ettim kız goturmek isteyen abazan erkeklerin emoyum dalgasına kapılmasına...eh ekmek nerde emolar orda.. PS:emo nası olunur videolarını izledim kendimi daha cok gelistirmek istiorm var mıdır baska baska kuralları dfgdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ya yok o degilde bence ordakiler,hani bizim gibi takılanlar falan olamaz.zorlasan böyle yazamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 MyDyingBride said: aciyorum arada bi 90larin ortalari-sonlarina dogru olan satanizm olaylari aklima gelio.haliyle bizim guzide milletimizin olaya bakisi belliydi.simdi bu herifleri dunya dislio neredeyse.aklima o zamanlar gelio.yazik lan dfgsd +satanistler ve ankaragücü severler de dövüyor aheuhauehusdfga vi lav ankaragücü oooooOOoooOoooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 38 sayfayı bi solukta okudum ee hadi konuya devam edin, kız kaldıran oldu mu çalışmalar nasıl gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 venom said: MyDyingBride said: aciyorum arada bi 90larin ortalari-sonlarina dogru olan satanizm olaylari aklima gelio.haliyle bizim guzide milletimizin olaya bakisi belliydi.simdi bu herifleri dunya dislio neredeyse.aklima o zamanlar gelio.yazik lan dfgsd +satanistler ve ankaragücü severler de dövüyor aheuhauehusdfga vi lav ankaragücü oooooOOoooOoooo! serseri mayın seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 içerde Zeka Soruları & Bilmeceler kısmı var lan hırs yapmışlar galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kisisel gelisim kurslarına gitmelerinden korkuyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 biri accountunu versin kabul etmiyorlar beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Hesap aldığım gibi banlanmıştım, demin bi bakayım hangi fake mail ile kaydoldum ona göre yeni bi kayıt açayım dedim banımı kaldırmışlar. Sinsi sinsi takılayım biraz :P Edik: Birisi o sitede emo gibi yazı yazma tutosu versin. :D İlk günden farkedilmiyim yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 banlandıgımın resmidir bu lol http://img80.imageshack.us/img80/7736/boyozicxqd9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar