Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emoturkey

fede

Öne çıkan mesajlar

Bir bakayım dedim kendimi zor kurtardım.Emo olmamak elden değil hocam. Ne ortamlar ne şekiller ne dertler varmış ya. Yaşamda kocaman bir fail olduğumu öğrendim memur çocuğu olarak.

Para bulunca tutoyrıl bölümünde anlatıldığı üzere Emo olacağım.Bunu başaracağım..

Epic Idol

Sosyal ağlarda paylaş

peter takımı kurdu siteye daldı yazıyor :D

LOL!!!!
GELEN ÖZEL MESAJ:

ya baq snr etme adamı 34 mesajın var bizi tanıyon ölemi ben daha herkesi yeni yeni tanıyom bee ayrıca gay ne demek biliyosan bunu kanıtla tamammıı!!hiç bi delil bulamazsınız sadece bi oyundan yola çıkarak bzi öle suçlayamazsınn!
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence çoğu bizim gibi geyik yapanlar ordakilerin. bunlar gerçek değildir. yani gerçekse bile en azından babası dövüp doğru yolu gösteriyordur.

yoktur lan bu kadar. babalarını bırak ankaragüçlülerin niye bunları dövdüğünü anlıyorum. hayrına, sevabına dövüyorlar abi demekki. düşünüyorum yani bu insanı niye döversin, yardım etmek için döversin.

sonuç : ankaragüçlüler yardımseverdir.
Sosyal ağlarda paylaş

emolarla dalga gecmeyin ya onlar cok kulturlu ve bakıs acısı genis insan toplulugudur...diyesim geldi dalga gecmek icin...yok yok bu laflar sakasına bile olsa agıza alınmaz o insan toplulugu icin ama takdir ettim kız goturmek isteyen abazan erkeklerin emoyum dalgasına kapılmasına...eh ekmek nerde emolar orda..

PS:emo nası olunur videolarını izledim kendimi daha cok gelistirmek istiorm var mıdır baska baska kuralları dfgdfgg
Sosyal ağlarda paylaş

MyDyingBride said:
aciyorum arada bi 90larin ortalari-sonlarina dogru olan satanizm olaylari aklima gelio.haliyle bizim guzide milletimizin olaya bakisi belliydi.simdi bu herifleri dunya dislio neredeyse.aklima o zamanlar gelio.yazik lan dfgsd

+satanistler ve ankaragücü severler de dövüyor aheuhauehusdfga

vi lav ankaragücü oooooOOoooOoooo!
Sosyal ağlarda paylaş

venom said:
MyDyingBride said:
aciyorum arada bi 90larin ortalari-sonlarina dogru olan satanizm olaylari aklima gelio.haliyle bizim guzide milletimizin olaya bakisi belliydi.simdi bu herifleri dunya dislio neredeyse.aklima o zamanlar gelio.yazik lan dfgsd

+satanistler ve ankaragücü severler de dövüyor aheuhauehusdfga

vi lav ankaragücü oooooOOoooOoooo!

serseri mayın seni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...