ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 böle bi pc'm var, 8-9 senelik.Satmayı düşünüyorum.(Intel Celeron 433Mhz,32 MB RAM,6.9GB HDD ) Sanirim çok bi para etmicek haliyle, Monitörüyle vericem.Ne fiyat vermeliyim? Siz satsaniz kaça dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 abi kusura bakma ama tutamıyorum.. >DRLHKSAJKHG+NLIUW hani hurdacıya versen demiriydi bakır telleriydi 3-5 ytl alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kargoyu sen ödersen 30 ytl gönderirim hdd'i satacaksan 10 ytl göndereyim kargo senden yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ekran kartı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 muhtemelen bi iskender parası. belki 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 onu bilmemde.efsaneymis ben olsam satmazdim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 20ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ya ztn efsane bişi. ufak bi para ettigini biliorum. ben 50 verirler dedim,20-30 dediniz :) yine de ii mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Satma, TVnin altına arkasına falan gizle, TVoutu vardır diye düşünüyorum. Odandaki bilgilsayarında uzak masaüstü bağlantısı yap, Salondaki TVden film vs izleyebilir ve internetegireiblirsin böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 valla hiç düsünmüyorum... 15 ay yokum zaten buralarda xD Satayım da biraz para gecsin elime diyorum. 26 şubatta Kütahya Hava egitim tugayında olcam xD İlgilenen,İstanbulda oturan varsa,almak istiyorsa Satarım. İcinde Windows 98 olması lazım.4 senedir power dümesine basılmadı. Fiyat olarakta 40 a bırakırırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Benim eski bilgisayarım da bunun aynısıydı, yeni bilgisayarıma monitör alırken "Hayrına birilerine verirsiniz" diye vermiştim bilgisayarcıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar