Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bi bucketı üç kişi bile yedik aslında ve gayet doyduk yanına ekmek alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 oyun arası tartışmaları. Tip kaymış sdfsdff ter bastı bi de orda kapalı alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ne kadar temiz yüzlü, saf ve efendi görünüşlü bi insanım ben. Bi bana bak bide yanımdaki orman kaçkını at hırsızına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bende gelcem lan bi dahakine. ayrıca zaugna direk gözümde wow da questgiver npc olarak canlandı. hani yolda uyuyup fülütle uyandırılan sdklvmsdbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 demorah said: o tip ne batu ya :D dotada pis ezilmişsin gibi bi hava sezinledim dotada ezdik. bu kadar farklı bi galibiyet yaşamamıştım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bizim taraf all-star gibiydi zaten. Gidip lvl 5ten başlamasalar biz CoD4'te de alırdık ya, NEYSE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 KingOfLoss said: demorah said: o tip ne batu ya :D dotada pis ezilmişsin gibi bi hava sezinledim dotada ezdik. bu kadar farklı bi galibiyet yaşamamıştım hiç. Dota oynamadım ben odiyum. Orada bilgisayara olan nefretimi ağlayarak resme yansıtmışım. Bide arka 7li her oyunda yargıçtı gelecek lan partiyi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar