Leath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 10.000g ya guild member'e mi sattiniz ? microsofttan daha kapitalistmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 guild member a parayla item satmak LOL sadecee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Yahu size ne? Ne bu laf sokma çabası? Ne oluyor beyler? Adamlar, kendi guildlerinde, kendi istedikleri şekilde, kendi kurallarına uygun, legit bir kille, hatta serverfirst olma başarısı göstererek bir iş yapmışlar. Buraya da gelip paylaşmak istemişler. Ne oluyorsunuz? İster 10k golda alır, ister 100, ister 1. Size ne? Tebrik edecekseniz, düzgün yapın. Eğer başka şeyler aramak için yazıyorsanız, bu başlık değil bunun yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ya ben uzun süredir wow oynamıyorum lafta sokma amacım yok. ama senin msjına yazan bişiye takıldım. şansla düşen bişiyin düşmesinin başarı olan yanı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Dünyanın en kötü ek kullanan insanıymışsın. ''Spinebreaker serverin 6.sı'' değil ''Spinebreaker serverının 6.sı'' olur. Ve tüm yazılarında böyle ek hataları mevcut. GZ DEDEMKORKUT. GJ OLYMPOS. Ama biraz daha dikkatli kullan ekleri ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Official olarak bilmemkaç bin kişinin oynadığı bir serverda ilk olarak Phoneix'e bindiğin anda, bu konuyu tekrar görüşelim, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Gangren said: Yahu size ne? Ne bu laf sokma çabası? Ne oluyor beyler? Adamlar, kendi guildlerinde, kendi istedikleri şekilde, kendi kurallarına uygun, legit bir kille, hatta serverfirst olma başarısı göstererek bir iş yapmışlar. Buraya da gelip paylaşmak istemişler. Ne oluyorsunuz? İster 10k golda alır, ister 100, ister 1. Size ne? Tebrik edecekseniz, düzgün yapın. Eğer başka şeyler aramak için yazıyorsanız, bu başlık değil bunun yeri. ben pek bu tarz konulara post atmam ama bu para olayı garibime gitti. böle bir itemin raid member sayısına roll atılması daha etik olmazmıydı ? hoş burda etiklik tartışılmıyor ama o chat box taki mesajlajma bi garibime gitti tebrik etme olayına gelince mountu alan arkadaş konu açsa tebrikler yazardım veya kendisi okuyosa tebrikler burdan kaldıkı bu arkadaş açıosa reklam için açıo fame için açıo .açsın sorun yok banane ama istediğimi yazarım belli kurallar içinde..bu forumlarda herkez birbirini paralıyor kimse bi laf demiyor.Samimiyetsiz gelen birşeye deyindim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 görüşmekle alakası nedir? başarı denen şey bence şansa baglı degildir. ayrıca şekilcilik gibi bir kaygım yoktur uo oynarken bile yok jet mare im olsun illa diye bi kaygım olmamıştır bence boş iştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ha ayrıca msjında size ne demişsin millete o zaman millette laf sokmak isteyebilir laf sokamazsın olumsuz yorum yazamazsın gibi bir kural mı var o zaman milletin laf sokmasındanda aynı şekilde ''size ne?'' lafı geçerli degil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gz de geç arkadaşım ne kastırıyosunuz alalalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Tebrikler, Biz kessek bana da düşse bende yeni topik açarım. Kız gibi mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 o kadr para versem buldugum her yere alan kişi olarak konu açarım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hakikaten saçmalamışsınız. olympos benim de guildim. aptal aptal Ccc yapan tipler gördüm, dedemkorkut nickinin onunla bağlantısı neymiş ben onu anlamadım. kendi tarihinizden utanan özürlülerseniz birsey demiyorum devam edin siz böyle. ayrıca çağrı arkadaşımız karakter yapısı olarak böyle bir arkadaşımız. omfg alar down diye başlık açmak yerine, nasıl konu açılacaksa öyle açmış konuyu işte. gidip vay ak gült "process" diye başlık açınca alkış, burda adam gibi konu açınca binin tepesine. Hiç birşey olmasa bile çağrıdan alacağınız türkçe ve insanlık dersi var sanırım. ve benim de guildim olan olymposstan özür borcunuz. guilt chatte küfür ve argonun bulunmadığı, seviyeli, çoğu insanın ailesiyle eşiyle kız arkadaşıyla raid yaptığı bir guildi sizin aptal geyik malzemeniz konumuna düşüremezsiniz. hayatınız boyunca 2 tane türkü toplayıp (pardon siz milletinizden utanırsınız di mi) 5 kişilik dungeon yapamayan tipler 25 tane türk oyuncunun toplanıp birşeyler yapmasını neden kaldıramıyor onu anlamadım. bu forum sadece geyik için mi kuruldu. bu konu da açılmayacaksa hangi konu konuşulacak. wissy e legendery silah düştü konu açtı adam, 30 sayfa konuşuldu kimse birşey demedi. şimdi size ne oluyor yani. sanki hepinizde phoneix var, çantanızda 4 tane legendery varmış gibi ne bu havalar. kendinize gelin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bir de parayla satılması konusu. para guild banka gidiyor. her raid öncesinde flasklarımızı guild banktan alıyoruz. diğer gerekli olan potları vs. de tanklar guild banktan alıyor. 25 kişi aptal aptal guild mastera 10k para vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 doğru düzgün kullanın su terimleri o zaman ko bölümüne cevirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Fin said: doğru düzgün kullanın su terimleri o zaman ko bölümüne cevirmeyin hangi terimleri söyle de bilelim? öğret bize ultra pro insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ilk mesaj milyon edit yemiş bişi kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hey allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Fin said: ilk mesaj milyon edit yemiş bişi kalmamış. kesinlikle katılıyorum, ilk hali bombaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ya büyütülecek birşey yok tebrikte ederim de öyle bir yazmışsın ki sanki çok çok büyük bir olaymış gibi, bizim serverda alar mount olmayanı dövüyorlar. Birde phoenix mount binekliği yakıştıramıyorum kendi haliyle daha güzel birde o kuşun ayakları yok sanırım. Not = Pri shadowformla o kuş çok karizma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 "Spinebreaker'da Alar mountu Türklerin eline geçti diye haykırıyorlar." bu ne be Viyana'yı mı aldınız ne diye haykırıyor yabancılar lmao. sanki çabayla düşürülen birşeymiş gibi yazmak komik tabi. 100binincide de düşebilir 1. kesişte de. /sigh /dance /farewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 aente said: "Spinebreaker'da Alar mountu Türklerin eline geçti diye haykırıyorlar." lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 aente said: "Spinebreaker'da Alar mountu Türklerin eline geçti diye haykırıyorlar." bu ne be Viyana'yı mı aldınız ne diye haykırıyor yabancılar lmao. huahuahah bide hakaret etmeden konuş buyse insanlara. aptal falan fılan . çanta legendry ilişkisine gelince oyundan alınan itemlerle hava atmaya gerek yok gerçek hayatta tutunamayan başarısız tiplerin yaptığı şeyler bunlar.. materyalist bir insan değilim ama hava atmak istesem onuda burda bi şekilde yapmak istesem patinaj kısmına arabamın ve motorumun resimlerini korum buraya legendlarımın ss lerını koymam oda ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Tebrikler. Keşke zamanım olsa da şöle HardCore bi şekilde Pve yapabilsem :P Böle dropları gördükçe içim gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 tebrikler DKG sistemini ilk defa bulan türk ler olarak .. Dragon kill Gold !!! tehhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar