BlackSecurity Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 sonunda hayllerim :P gerçek oluyo. abdde kalıcam bu yaz.Varmıbizim burdan Gidecek yada orda olanlar. Nba Maçlarına biletler benden / o ara nba maçı olursa / hokeye amerikan futboluna bile götürürüm varmı burdan abd[signature][hline]albüm top 3 1.PiNk 2.Tunca 3.blackice [Bu mesaj BlackSecurity tarafından 30 January 2004 07:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 komik olan su yazin nba maci olmadigi gibi dream team dedigimiz olay turkiye'ye geliyor agustos'da. yaz kavramin guney yarim kureyle uyusmuyorsa senin orda oldugun zamana denk geliyor demektir :P[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSecurity Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 görmüyon galiba pek bi alakam yok basketle oyüzden OLURSA Yyazdım o-l-u-r-s-a[signature][hline]aşık tevfik sultan [Bu mesaj BlackSecurity tarafından 30 January 2004 07:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yok ben belirtiim dedim, hayal kirikligina ugrama falan die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kardeş nefret etti adeta senden doggy :D[signature][hline]Bugün bu mesajdan neler öğrendiğimizi şimdi orko size tekrar anlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 HORAAAAS KAÇMA GEL BAKİİM BURAYA! :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 galiba ehu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSecurity Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yok bea ne nefret etçem kaç gündür sbahlıyom reakson oldu ters cvp :) bizde amerikan futboluna gireiz Oda yoksa beyzbol oda yoksa ilk uçak geri[signature][hline]Kardeşim imzayi değiştirmiş . hay allam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 "Abd'de takılan" bölümüne "takıldım" ben. Ne demek Abd'de takılan? "Normalde İstanbul'da yaşıyorum ama haftasonları Abd'de takılıyorum" Saçma[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Daha nefret etmesi için bir sebep yok. Ama diete giripte kebap resimleriyle karşılaşırsa yeterli sebebi olur herhalde. "Irademizi güçlendirelim Vol.1"[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ben oyle sey yapmam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Eheheh Dogi bugün iyi tarafından kalkmış. Ama içimde yinede az da olsa şüphe var.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 daha yatmadim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 hafta içi sakaryadayım ama fırsat buldukça abd ye takılmaya calısırım[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar