ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 üç tane c/p yapacağım düşler ve kabuslardan, ilki linkin park. Buyrunuz, denildiğine göre de one love festival e geliyor, beastie boys dan sonra falan saçma olacak biraz ama güzel olmuş:) http://www.duslervekabuslar.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7656&FORUM_ID=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 given uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppp heyt heyecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Al işte, sen efsaneleri yardır İstanbul'a sonra Linkin Park gelsin. Yaş meşe odunumu Lenny Kravitz'e saklıyordum, kızılcığıda bunlar için çıkartırım. Tiksinç herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 selamon benim için de vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bu sene one love fest'e gitmicez yani :( ama yeni yasa yürürlüğe girerse içki markaları da sponsor olarak isim veremicek festivallere. efes pilsen'de festivali düzenlemeyebilir. yani basketbol takımını çekeriz dediklerine göre festivallerde yalan olur. ama daha hükümetten açıklama bekleniyor. durumlar gergin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar