ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Benim istediğim bir komutla seçtiğim kişiyi yarım saat susturmak. Yardımcı olursanız sevinirim nerde hata var anlamadım. Version: 56b [function sus] target on=@targon_char src.newitem i_sustum src.equip [itemdef i_sustum] id i_memory name sustum type t_eq_script ON=@DCLICK ON=* timer 1800 Src.say Yarim saat konusamayacagim cezalandirildim.
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 benim serverda boşuna item equip ettirmek ve timer çalıştırmakla ilgili önyargı ve komplekslerim olduğundan, biraz da 56b nimetlerini kullanaraktan şöyle yapardım sanırım: [function sus] targetf sus_ [function sus_] local.bitissure + 18000> //hala targetf functionlarında try olmadan attribute yazdırma bugı olup olmadığını bilmediğimden alternate yöntem ile, :p try uid..tag.speechban daha sonra speech altına koyman gerekiyor on:* ile başlayan bölümü, yanlış yere koymuşsun :) onun altına da bir tane if check ile on:* if (> > >) sysmessage konusma yasaginiz var bla bla //istersen tagi söyleyip ne kadar süresi kaldigini da bildirebilirsin return 1 endif tag.speechban //konusma yasagi yoksa tagi silelim de savelerimizde gereksiz tagler olmasin :) aklımdan yazdım ne kadar çalışıcak bilemiyorum, calisir 99%. iyi susturmalar lol
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Denedim hatta bazı yerlerini değiştirip oynayıpta denedim yine olmadı. Biraz yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca denediğiniz içinde teşekkürler. Not: Belki ben yanıl düzenlemişimdir verdiğiniz bilgiyi. Tam olarak yazarsanız belki düzelir. Tekrar teşekkürler.
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Function şeklinde olmasından vazgeçtim olucak gibi değil. item üzerinden yapmaya çalışıyorum. Sanırım bu daha kolay olacak ama yine sonunda takıldım yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler. [ITEMDEF i_susturucu] NAME=Susturucu ID=i_staff_black WEIGHT=1 ON=@CREATE COLOR=0481 HITPOINTS={5 10} ATTR=attr_newbie|attr_move_never CATEGORY=GM Items SUBSECTION=Other Items DESCRIPTION=Susturucuu ON=@Equip if <SRC.ACCOUNT.PLEVEL> <2 remove endif ON=@DCLICK TARGET Susturmak istediginiz oyuncuyu secin. RETURN 1 ON=@TARGON_ITEM SRC.SYSMESSAGE Esyalar susturulamaz. RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR LINK=<SRC.TARG.UID> LINK. RETURN 1
Öne çıkan mesajlar