Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Susturucu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim istediğim bir komutla seçtiğim kişiyi yarım saat susturmak. Yardımcı olursanız sevinirim nerde hata var anlamadım.

Version: 56b

[function sus]
target

on=@targon_char
src.newitem i_sustum
src.equip

[itemdef i_sustum]
id i_memory
name sustum
type t_eq_script

ON=@DCLICK
ON=*
timer 1800
Src.say Yarim saat konusamayacagim cezalandirildim.
Mesaj tarihi:
benim serverda boşuna item equip ettirmek ve timer çalıştırmakla ilgili önyargı ve komplekslerim olduğundan, biraz da 56b nimetlerini kullanaraktan şöyle yapardım sanırım:

[function sus]
targetf sus_

[function sus_]
local.bitissure + 18000>
//hala targetf functionlarında try olmadan attribute yazdırma bugı olup olmadığını bilmediğimden alternate yöntem ile, :p
try uid..tag.speechban

daha sonra speech altına koyman gerekiyor on:* ile başlayan bölümü, yanlış yere koymuşsun :)

onun altına da bir tane if check ile

on:*
if (> > >)
sysmessage konusma yasaginiz var bla bla //istersen tagi söyleyip ne kadar süresi kaldigini da bildirebilirsin
return 1
endif
tag.speechban //konusma yasagi yoksa tagi silelim de savelerimizde gereksiz tagler olmasin :)

aklımdan yazdım ne kadar çalışıcak bilemiyorum, calisir 99%. iyi susturmalar lol
Mesaj tarihi:
Denedim hatta bazı yerlerini değiştirip oynayıpta denedim yine olmadı. Biraz yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca denediğiniz içinde teşekkürler.

Not: Belki ben yanıl düzenlemişimdir verdiğiniz bilgiyi. Tam olarak yazarsanız belki düzelir. Tekrar teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Function şeklinde olmasından vazgeçtim olucak gibi değil. item üzerinden yapmaya çalışıyorum. Sanırım bu daha kolay olacak ama yine sonunda takıldım yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

[ITEMDEF i_susturucu]
NAME=Susturucu
ID=i_staff_black
WEIGHT=1
ON=@CREATE
COLOR=0481
HITPOINTS={5 10}
ATTR=attr_newbie|attr_move_never
CATEGORY=GM Items
SUBSECTION=Other Items
DESCRIPTION=Susturucuu
ON=@Equip
if <SRC.ACCOUNT.PLEVEL> <2
remove
endif

ON=@DCLICK
TARGET Susturmak istediginiz oyuncuyu secin.
RETURN 1
ON=@TARGON_ITEM
SRC.SYSMESSAGE Esyalar susturulamaz.
RETURN 1
ON=@TARGON_CHAR
LINK=<SRC.TARG.UID>
LINK.
RETURN 1
  • Yeni Oluştur...