ivan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 meraba arkadaşlar toshiba laptop almayı düşnüüyorum (indirimimiz oldugu icin toshiba) Football Manager dısında oyun oynamicam heralde, cok hardcore grafiklere ihtiyacım yok, interneti iyi olsun stabil bi sistem olsun işte takılmasın falan ne bliyim aradan 1 sene gecince teklemesin :) yardımınıza ihtiyacım var http://www.domino.com.tr/stok.php?MARKA_ID=1&KAT_ID=3&ALT_KAT_ID=3&STK_GR_ID=291&STK_ID=2899 şu sistemi düşünüyorum önerileriniz nelerdir? teşekkürler!
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Gayet iyi bir bilgisayar. Zamanında araştırmıştım. Toshiba'nın Satellite A210 modelleri fiyat/performans açısından harika. O fiyata alınabilecek en iyi bilgisayarlardan. O ekran kartıyla yeni çıkan oyunları bile oynayabilirsin ayrıca. Crysis vb için fps çok düşük olur tabii. Ama anladığım kadarıyla senin istediğinin çok üstünde bir ekran kartı. Daha düşük modellerine de bakabilirsin. Çünkü dizüstü bilgisayarlarda yüksek seviyede ekran kartları düşük bateri ömrüne, yüksek sıcaklıklara ve dolayısıyla gürültülü fanlara sebep olabiliyor. Oyun oynamadığın sürece bilgisayar pek ısınmadığı için fan düşük seviyede çalışabilir ve gürültü pek olmaz muhtemelen. Ama oyun oynasan da oynamasan da bateriyi çok hızlı bitiyor ekran kartı. O yüzden o kadarına ihtiyacın yoksa onboard ekran kartı da düşün. Hem daha ucuz olur. Sonradan sağlam grafik isteyen oyunlar oynamak isteyecek olursa olmaz tabi. :)
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Aynısının intel ini kullanıyorum. Arada çıkan mavi ekran harici bir sorunu yok:)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mirage said: Ama oyun oynasan da oynamasan da bateriyi çok hızlı bitiyor ekran kartı. O yüzden o kadarına ihtiyacın yoksa onboard ekran kartı da düşün. Hem daha ucuz olur. Sonradan sağlam grafik isteyen oyunlar oynamak isteyecek olursa olmaz tabi. :) +1
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Neden? Hiç bir sebep göstermeden böyle bir şey yazmak pek doğru değil bence. Ben 2-3 aydır Asus kullanıyorum ve memnunum genel olarak.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bizim ofis'e farklı zamanlarda 2 tane Acer 5920 alındı ( AMD idi ). Ben gayet memnunum hatta kişisel olarak bi tane de kendime almayı düşünüyorum. Acer 5920
Öne çıkan mesajlar