Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. el araclar

Namessar

Öne çıkan mesajlar

http://www.sahibinden.com/2004_nissan_350z_bose_ses_sistemiWQQaXQQ3322775WQQpXQQdisplayitem

ve kapanisi nissan 350z ile yapiyorum. ve soruyorum sizlere sevgili okuyucularim, bir adami gidipte 50-80 bin euro civari bir 0km ucuz spor coupe ya da 50bin euro civari ucuz bir roadster almaktan bu arabada alikoyan nedir?

motor ilk gozume carpan sey. digerleri neler?
Sosyal ağlarda paylaş

Saab'ın şu yeni kasa diye yaptığı araba nedir öyle Dacia gibi görünüyor. Önceki kasası çok daha şıktı.

RX8'de 1.3 vergilendirmesindeki arabayı S2000 fiyatlarıa satarak uyanıklık ediyor. Belki bu yüzden tutulmuyordur. Birde tabiki Wankel motor muhabbeti var arıza çıkarırsa insanı hüngür hüngür ağlatabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
namessar ile ikinci el araclar serimize devam ediyoruz.

mini one ile cooper arasında motor dışında eğer donanıma para harcamayı kabul ederseniz farklı renk tavan dışında çok bir fark goremıyorum ben. neden tutmaz bu araba ıkıncı elde? tutmayan arabanın neden ıkıncı elı pahalı bır de? cooper kullanan kac bayan o beygir gucune ihtiyac duymaktadır?

yeni kasa one gayet güzel olmuş.

bir de kasa degısımı neden fıyatlarına yansımadı ne bunların ne de cooper ların ne de cooper S lerin?

siyah one

sarı one
Sosyal ağlarda paylaş

siyah

bunlar hosuma gıdıyor hala. lınktekı arac 2003 model ve 35000 euro. 1.16 ya da a3 e 35k euro vermek yerıne pazarlıkla 33k euro ya bundna bır tane almak aslında guzel bır secenek olabılır.

ama ıse gıdıs gelıs vs gıbı gunluk kullanım ıcın kullanabılır mısınız orasını bılemem.
Sosyal ağlarda paylaş

siyah

yazık olmuş bir markadır rover. az bütçeyle şık bir şey arayanlar icin yukarıdaki.

2000 model

yukarıdakinin fiyat yuksek ama 2000 model olmasına karşın hala şık bir araba.

2000 model mgf ler ise 32000 civarina satılıyorlar, bence değmez. bu saatten sonra artık miladını doldurmuş bir marka olduğu için 97-98 kasalar giris seviye olarak heves gidermek için bence gayet doyurucu, yeterli ve ekonomik.

ama basınıza cok servis belası acacaktır, haberiniz olsun, dikene katlanacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...