SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Fast and Furious : Tokyo Drift dışında drag veya drift yarışlarını konu alan filmler var mı? http://www.youtube.com/watch?v=_vyFuA_0LYY Bu tarz Initial D Live Action izledim hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ya filmi unuttum ama fransız yapımıydı galiba ismi Taximiydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 fransız yapımı taxi serisi var 1-2-3 olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 underground sokak yarışlarını tema edinen filmleri arıyorum. Taxi tam olarak bu türe uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Redline var onu beyenebilirsin. redline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 fast and furious un 1. ve 2. filmi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ayrıca taxi 1 2 3 4 tür. 3 te bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Redogski said: fast and furious un 1. ve 2. filmi var :D 1. ve 2. filmler daha çok köstebek filmi, kapalı alanda drift yada yokuş aşağı free run yapmıyorlar. Taxi desen ilk filmi komedi macera olarak güzeldi , hatta ilkini sinemada izlemiştim hayranıydım sonraki filmleri giderek daha sulu geldi bana. Underground motorsiklet yarışlarıyla ilgili Torque diye bir film var. Kızlar motorun önünü kaldırıp kavga ediyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gecen bıtane cektım fransız cıktı bole drıft cart curt vardı ıcınde ısmı neydı hatırlayamadım bı turlu altyazı bulamayıncada sıldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 initial d nin filmini ne ara cıkardılar :S fragman guzele benziyor umarım 4 stage kadar çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 60 saniye sayilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar