ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ardeth said: hehe benim bir arkadaşın askerlikteki duş anıları geldi aklıma. sabun düşürmeyeceksin düşürdüysen de eğilip almayacaksın onu öğrendim d: kars da iyiymiş o.O Nası yaa xD uhaha... Hayırlı tezkereler kedii!! Bol Şans! İstanbula gelirse ( ben ordayke ) benden ona iki dürüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bende diyorum neyi korumuş diyorlar bu zamana kadar sdf Hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hayırlı testekeler diliyorum kendisine.. Allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hayırlı tezkereler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gelsin hakkatten bi dürüm zirvesi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 BEKLE KEDİİİİ BEN GELİYORUMM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ardeth said: said: yani bu yaşına kadar korumuş pes etme derdinde degil. hehe benim bir arkadaşın askerlikteki duş anıları geldi aklıma. sabun düşürmeyeceksin düşürdüysen de eğilip almayacaksın onu öğrendim d: kars da iyiymiş iyi de herkes birbirini görüyor mu duş alırken, ayrı kabinler yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ı-ıh ortada tek duş var etrafın sıra bekleyenlerle dolu.. hayırlı tezkereler kedi..kargoyla dürüm atalım? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar