Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paradox Oyunları


Elmayiyen-

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Paradox oyunlarının bir çok karmaşık yeri var yeni oyuncular hatta tecrübeli oyuncular için bile.Onun için "Hearts of Iron 2 Hamachi...." başlığından farklı bir başlık açmak istedim zira o başlıkta biraz moral bozukluğu var.. =)
EU2,EU3,HOI,HOI2,DD,VIC oynuyorum ve hala çözemeyip sinir olduğum yerler var =) Bu başlık altında birbirimize yardımcı olsak güzel olur diye düşünüyorum..Herkese iyi günler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma görmemişim.Mesela EU2 oynayan arkadaşlar varsa hemen soruyorum.Ben bu işin içinden çıkamıyorum arkadaşım.Yani tek istediğim yılda +10 altın bile olsa ekonomim yeter kimseyle savaşmadan güle oynaya diğer ülkelerle evlenerek akabinde vassalize yaparak oyuna savaşsız devam etmek istiyorum.Ama olmuyor, ekonominin düzelmesinin yolunu bir türlü bulamadım.Savaşlara zaten bir türlü tam olarak HOI'deki gibi emin olarak giremiyorum, tam bir kaos.Hafiften ipuçları verebilirseniz çok mutlu mesut olacağım.Ayrıyetten bu EU2 için isyanlarımın aynısı VIC içinde geçerli..Düzelmiyor, düzeltemiyorum bir türlü..

Not:Affınıza sığınarak soruyorum, yıllar sonra paticikle tekrar haşır neşir olmaya başladım ve açıkçası beni çok rahatsız eden bir konu, "bu başlık vardı. hmph!" tavırı.Eğer forum kirliliğinden bahsedecek olursak, eyvallah hak veriyorum zira neredeyse "tüm" konularda bu tarz, konuyla alakasız mesajların olması çok daha ayrı bir forum kirliliği değilmidir.Sürç-ü lisan ettimse affola.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tavır dediğin şey x senelik forum kuralı. Bölüm kurallarından alıntı:

said:
- Bir oyun için iyi bir nedeniniz olmadan ( ör: spoiler başlığı, multiplayer başlığı, turnuvalar) birden fazla başlık açmayın.


Sebebi de senin dediğin gibi forum kirliliği yaratması. Şu başlık altında 4-5 oyunu birden tartışsak forum değil chat düzeni olur. Forumun güzelliği oyun adını aradığında o oyunla ilgili yazılmış bilgilere rahat bir şekilde ulaşabilmek.Bu sebeple ben bu başlığı kilitlemekle yükümlüyüm.

not: Paradox oyunları diye bir başlık da bulamadım, bulan yollasın onu da kilitleyeyim :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...