calimero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Saat 20 10 da kanal 24 de türkiye sol tarihi nin ilk bölümü keşke olmasaydı isimli bir programda başlıyor. saçma sapan türban muhabbetlerinden sıkılanlara ve özellikle ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kanal 24'ün sol muhabbetinden fayda gelmez. aşırı akp yanlısı bir kanal. zaten en son kanal 24, star tv'nindi, star tv de, akp'nin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yakın tarihi bu tip yanlı kaynaklardan yanlış/eksik öğreniyor insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 izledim son 20 dakkasini. grup yorumdan felan guzel muzikler secmisler. "yanli" dan kastin ne bilmiyorum ama anlatanlar genelde 1. agizdi. yani cogunlugu o donem iskenceler gormus insanlar. arada ankara 2. emniyet muduru felanda vardi. arada yunanistanin 60 olaylarindan sonra hala hapiste tutmasi ve arjantin ornegi felan verdiler. bizde ise olduren iskence yapan katleden "pasa" gibi seriliyor anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar