shapshal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Cthulhu_, 28 January 2004 16:03 tarihinde demiş ki: bence fb alır..2 veya 3-1 helal olsun sonunda fenerbahçeli olmayan biri fener lehine konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 0 - 0 dakka 102 uzatmaların ilk yarısı..[signature][hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 0-0 uzatmaya gitti.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sımdı kac kac[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 0 - 1 daka 105 fener aldı![signature][hline]"Kids, you tried your best, and you failed miserably. The lesson is, never try" "To alcohol! The cause of- and solution to- all of life's problems" Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Aynı anda 1-0 da öne geçti FB 105. dk Tuncay[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 cok acaip bi maç oldu fb fena oynamadı da samsunda çok mal ne yapacagını bilemedi hehe neyse dengeli maçtı fb aldı tebrikler[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 2 takımda nası yorulmuştu yani öle böle değil lol Tebrikler fener =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: LeftF13LD, 28 January 2004 18:34 tarihinde demiş ki: kartların hangi biri haksızdı beşiktaşlılar adamları döve döve oynıcak hakem laf edince hakem şuçlu olcak oh ne güzel =) biri çıkıp kartlar haksızdı dedimi samsunspor da oynayan cesar adlı futbolçu çat çut girsin oyunculara bizim oyuncular girince kırmızı kart alalım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Tuncay rezalet futbolunu golle susledı bravo. 2. hasan sas olmussun sen Tuncay. Takımın en ııyı Tomas. Nerden bulmuslarsa bu adamı muthıs bır adam. PVH ve Nobre de cok etkılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tbrikler tum takımdaşlarıma[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Tebrikler fener..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 PKD yapma şimdi yahu, Aurelio'da çok iyi oynuo ve istikrarlı.. Nobre çok iyi oynuo gerçekten takdir ettim.. Tuncay konusunda da kısmen haklısın bu gün saçmalaıdı maçın genelinde.. edit: hoca kusura bakma nick zaten 3 haft 2 sini yanlış yazmışım.. eheh[signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 29 January 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 :P sorun degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 selçuk rezaletti uyuz oluyorum giderek ya adama[signature][hline]me me me....me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 selcuk adamı kanser eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Abio selçuk'un pas yüzdesi %25 falan heralde..BJK li olarak ben dayanamadım ya[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tüh ya bari antep ve gençler çıksada elese fener'i[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nie ki ikisini de ligde yendik diye hatırlıyorum ki lig başına göre takım daha derli toplu şimdi...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 En kotu Tuncay daha sonra selcuktu. Tuncay gol attı dıye adamı elestırmeyecek degılım. Tomas muhtesemdı. PVH sansızdı cok. Nobre super transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bence gençler ya da antep korkak oynamazsa bizi elerler kupadan[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 1-0 Fenerbahçe kazanır. :-)[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: theKingpin, 29 January 2004 22:53 tarihinde demiş ki: biri çıkıp kartlar haksızdı dedimi samsunspor da oynayan cesar adlı futbolçu çat çut girsin oyunculara bizim oyuncular girince kırmızı kart alalım.. kimseye çat çut girdiini görmedim, eerki pancunun düştüü pozisyonu diosan tertemiz hatta faulu yapan pancu bu arada tekrar sölüorum hiş laf etmeyin 11 kişi ilede 4 yediniz..[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar