Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Warez demeyin hemen, resmi bu, bir kaç gün önce yayınlandı. http://www.blizzplanet.com/news/2074/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bariz warex+hax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 edt : resmi yamaymış lafımı geri alıyorum vallahi eheihe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Blizzard'ın, hatta indirdim kullanıyorum. http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=21224 -------------------------------------------------------------------------- WARCRAFT III: THE FROZEN THRONE VERSION HISTORY -------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------- Patch 1.21b -------------------------------------------------------------------------- FEATURES - The game no longer requires the CD to play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben indirdim oyunu acmayi deniince fatal verdi hatta bide cd istedi. :( sonra crackledim, yine fatal verdi :P edit: anlamadim bi nokta var ilk basta patchi yapinca hersey ii hos hatta oyuna kendi girio.. sonra ciktimi oyundan bidaha giremiyorum. bi el atin yardim edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ben de yeni yama'yı wine 9.54 ile çalıştıramayıp 9.44'e rollback yapmıştım Ubuntu'da sorunsuz çalışmaya başladı. Hatta çok daha hızlı açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar