Thalion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Arkadaşlar, 2 gün önce ortaya çıkan mydoom türevi bu yeni virüs şu anda tüm dünyayı kasıp kavurmakta.. Şu anda internette dolaşan her 12 mail'dan birisi bu virüs'ü taşımakta.. Symantec firması daha dün gerekli removal tool'u çıkarttı.. şu anda mailbox'ıma gelen her 3 mail'dan 1'i bu virüs tarafından yollanmakta. Daha detaylı bilgi ve kaldırılması ile ilgili bilgiler için Symantec[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben bu virusun temizlemesi çıkmadan maillerimi açmıyorum arkadaş bukadar.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Thalion, 29 January 2004 15:17 tarihinde demiş ki: Symantec firması daha dün gerekli removal tool'u çıkarttı.. [signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 de bu removal yani bulaşan bilgisayarları temizlemek için. Şu anda en ufak bi dosya kaybım bile sinir küpü olmama yetiyor zaten.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 evt ya hergün geliyo banada norton saolsun hep siliyo (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 dosya kaybetmiyorsun, şu anda bana bulaşmış durumda zaten.. sadece benim makina üzerinden 1000'lerce mail yolluyor şu anda, kendi SMTP'mi kapattım bu seferde şirketin mail server'ı üzerinden yolluyor :P[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 benim mail serverı gelen mailleri önceden kontrol ediyo, virüslerini silip yolluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 virus maili açıncamı bulaşıyor ?[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 mail'a attached zip'i açınca[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 maili okumak yeterli imiş bende baktım tadına çok acı :)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 virüs taa 13 ağustos 2003 tarihinde keşfedilmiş ama aktif hale gelmesi 1 şubatta olcakmış. symantec i gafil avlamak için erken geldi heralde :] bu arada daha dün nortonu güncelledim şimdi gene update çıktığını gördüm. çok sık update ediliyo bu virüs nedeniyle sanırım kaçırmayın updateleri[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Vah vah.. Zor bir durum tabii insanin Windows kullanmasi.. Ugrasmasi gerekebiliyor zaman zaman boyle. Ha konu neydi ? Virus mu ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 listemde olmayanlardan mail kabul etmemeye başladım[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Sıkı durun: Unix şirketi SCO bu virüsü yayan programcının yakalanmasına yardımcı olan kişilere $250,000 mükafat vereceeeek! [link] http://www.ntvmsnbc.com/news/254992.asp?0m=-17P&cp1=1[/link] Ayrica yine linkte yazdigi gibi virus microsoft.com'un kilitlenmesine neden olcak.. Bilgisayarınız bu virüsün olup olmadığını anlamak aşağıdaki linkteki şeyleride uygulayabilirsiniz: [link]http://www.microsoft.com/security/antivirus/mydoom.asp[/link] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yukardaki linklerde url yerine link yazmışım ve değiştiremiyom ilginç şekilde (virüs mü bulaştı ne heuheh). Tekrar yaziyom tembeller tıklayarak açabilsin diye :) : http://www.ntvmsnbc.com/news/254992.asp?0m=-17P&cp1=1 http://www.microsoft.com/security/antivirus/mydoom.asp[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yokmus bende :) rahatladim :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar