Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Şimdi fark ettim, daha söyleyen oldu mu aramadım, herkes biliyorsa pardon, yeni 9.50b ile son mesajıları göstermeyip forumu cache'den sunma sorunu düzelmiş. 9.50b'yi Ubuntu ile bugsız kullanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 o sorun phorum'a geçilince düzelmişti ki? yani o opera'nın abukluğu değildi. w3c standartlarında öyle diyor ama bunu sadece opera uyguluyordu. standartlara uygun (aşağıdaki) iki meta direktifi eklenince sorun çözüldüydü. <meta http-equiv="cache-control" content="no-cache"> <meta content="no-cache" name="Pragma"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ya... Bilmiyordum, dünkü formatlardan sonra bir bakayim diye yükleyiverdim Opera'yı aylar sonra. Neyse, daha da iyi olmuş bu Opera 9.50, kullanırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar