Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siğiller veye siiller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen yaz elimin üstünde bir siğil çıktı yapmadığım şey kalmadı ama geçmeye hiç niyeti yok sorduğum kişiler bir büyücüye gidip okutmamı söylediler kimiside jiletle kökünden kazı dedi ilaç fln da sürdük ama işe yaramadı bu konuda başka yöntemler bilen tecrübeli arkadaşlar bi yardımcı olsa?[signature][hline]"Ben size bir iki tane vururum ama siz beni döversiniz"
Mesaj tarihi:
dınle alakam olmaz ama ınankı okutunca gecıyor ızmırde ısen anneme okutalım 3 gunde bızım komsu kızının gecırdı valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Okutma falan nedir ya töbe git doktora hala ne işin var burda[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ulan aynısı bende var tam avucumun içinde bayadır duruyo geçmedi ağrı sızı yok ama görüntü kötü bende ne yaptıysam geçmedi...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Mesaj tarihi:
siil tedavisinin 2 yolu vardır(en azından ucubeyi tanıdığım ve ondakinin ne olduğunu bildiğim için 2 tane..)
şimdi hoja 2 yol var ama ikisi içinde önce toktora gidicen.. ona göre 1 tanesi etkisiz kalabilir..
ayrıca incir sütü çok iyi gelio siillere; benim 2 tanesini iyileştirdi ,ordan biliyorum..[signature][hline]My poor firend me..

[Bu mesaj -xception- tarafından 29 January 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaa benim tanıdık wardı da yarım saatte doktorla halletti doktor steril bi şekilde kesti onu fln bişiler yaptı sonra da kalmadı bi daha..[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Mesaj tarihi:
İncir suyunun yada şunun bunun içindeki bileşimi bilemeyeceğim ama bilimsel olmadıkları kesin.

Bu durumda yan etkileri vesaire hakkında bilginiz olmadığı şeyleri kullanmamanızı tavsiye ederim.

Herhangi kötü bir durumda doktorları dumurlara uğratarak bilmedikleri maddelere panzehir hazırlamalarınıda beklemeyin.

Tıpta içinde hiçbir etken madde bulunmayan (plasebo vb.) ilaçlarla yada başka teknik yöntemlerlede (üfürükçülerin taklit etmeye çalıştığı) psikolojik tdv.de yapılmaktadır.
Bunlarda tıbba dahildir.Sorunlarınıza tıp çare bulamıyorsa kimse bulamaz emin olun.
Ondan sonra neye giderseniz gidin kısaca.[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
Tıp tek çare diyenlere tek lafım : YALAN!
annem babam doktor. her bi şeyi denedik, hiçbir şey etki yapmadı. annemin bir arkadaşının annesi okudu, 15 gün sonra hiç bir şeyim kalmadı. hadi ne diyeceksin buna?[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
okutmak psikolojik olarak bi çare oranın geçeceğini düşünüyorsun vücut çeşitli sıvılar yada salgılar salgılıyor ve böylece iyileşmesini sağlıyor olabilir...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...

[Bu mesaj Unbreakable tarafından 29 January 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İnciri dalından kopardıkdan sonra sapını kopardığınızda çıkan beyaz sıvı asidiktir yakar siğile damlatırsınız 4 5 gün boyunca sürekli olarak damlatmanız tamamen eritir annem anlattı ama hiç boşluk vermicen acısın inadına damlatıcan ve eriyor asite dayanamayarak :)
Birde benlerdemi oluyordu bilmiyorum ama siğilin altına en dibine dikiş ipliğini sert bir düğüm yapıcak şekilde bağlıyacaksın siğil kansız kalınca (yada ben miydi o) hücreleri ölüyor haliyle kopuyor tabii bide bu var bunuda dişci vardı dişci adam yapıyordu bide tıb okucak:-P[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Mesaj tarihi:
bakın dınle alakam yoktur ınanmam boyle seylere ama annem komsumuzun kıza bır okudu kızın elınde 3 gun sonra bır sey kalmadı gozum kadar sıller vardı kızın ellerınde valla doktor moktar ayak gıt okut derım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Aklın yolu birdir arkadaş. Doktora gidersin, beğenmezsen başkasına gidersin. Hatta gayet basit bir operasyonla onu ordan aldırtırsan daha da rahat edersin. Ha arada şunlar sussun diye de benim için okut ne olur, kimseye iki duanın bir zararı olmamış.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 29 January 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
Aklın yolu birdir arkadaş. Doktora gidersin, beğenmezsen başkasına gidersin. Hatta gayet basit bir operasyonla onu ordan aldırtırsan daha da rahat edersin. Ha arada şunlar sussun diye de benim için okut ne olur, kimseye iki duanın bir zararı olmamış.

saol qui... olay budur....Son noktayı koydu...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Mesaj tarihi:
Chemical'ın dediği gibi zaten siil tedavisi asidi oje gibi siilin üzerine sürmek ve bir fırça(ben diş fırçası kullandım) üzerini fırçalamaktır.. ama her gün yapıldığı ve uzun sürede geçirdiği için bu yöntem biraz zahmetli..[signature][hline]My poor friend me...
Mesaj tarihi:
Güldürdünüz beni :)
Önce bi gidin doktor desin siğildir.
Sonra versin tdv'yi

Ha kastık olmadı gidin naparsanız yapın yani.

Şöyle oldu böyle oldu (aman kötü bişe olmasında) anlatırsınız güleriz.[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
2 sene aynı sınıfta 3 sene aynı okulda olduğum adamın elinde ne olduğunu (bende bu siğillerle 4 senedir uğraşıyorum) müsade ederseneniz biliyim olur mu.[signature][hline]My poor friend me...
Mesaj tarihi:
Siğil, stres,aşınma(elin çalıştığı bir durum olur,basketbol fln olur,havuzdaki klor olur) dolayısıya ciltte oluşan mikro çatlaklara giren bir virüsün deri hücrelerinin fazla oluşmasına yol açmasıyla meydana gelir, bulaşıcı olup olmadığı belli değildir;bazı durumlarda ailenin bir kaç bireyinde birden görülebilir.

Siğiller çok çeşitlidir; ergenlikte görülenlerinin bir çoğu kendiliğinden 2-3 yılda yok olur.Bazılarıysa çok bulaşıcıdır, oynamaya gelmez çoğalırlar.Hayat boyu da kalmaları mümkündür.

Siğilden kurtulmak için,her türlü eczanede bulunabilen asitli ilaçlar kullanılabilir büyük ihtimal bunlar işe yarar(düzenli kullanmak ve sabırlı olmak lazım.Veya yine bazı eczanelerden elde edebileceğiniz "Wartner" diye siğili dondurararak soğuk tedavisi uygulayan aygıtlarda var.

Tıbbı müdahale iki türlü olur ya lokal anesteziyle cerrahi operasyon ya da elektrikle yakma(yanık et kokusu rahatsız edebilir).Tıbbi müdahaleyi ilaç tedavisinden sonra tavsiye ederim fakat bu tür inatçı siğiller alındıktan/yakıldıktan sonra yeniden oluşabilirler.

Bunun dışında bitkisel tedavi yöntemleri de halihazırda bulunmaktadır, incir yaprağı,aktarlarda temin edebileceğiniz İsveç şurubu veya diğer bitkisel reçeteler ama bu yöntemler kullanırsanız sonuç alıcağınıza inanıyor olmanız lazım, okutursanız ise tamamen psikotherapi olduğundan inanç daha da önemlidir.

Siğilsiz günler dilerim.
Mesaj tarihi:
Siğillerin onlarca değişik çeşidi var ve "bildiğim kadarıyla" virüs vücuttan tamamen atılamıyor ama tekrar siğil oluşturması engelllenebiliyor.10 senedir değişik aralıklarla siğil problemi çekmiş herşeyi denemiş biri olarak tecrübeyle sabit durumları söyliyim:

- KESİNLİKLE Jiletle kazıma aşırı miktarda çoğalırlar SAKIN!

-Şimdi garip gelecek çoğu kişi yadırgıycak belki ama doktorlardan medet umma. 2 ayrı doktora gittim, ikiside yakarak tedaviyi önerdi. ellerimdeki 20-30 siğili yaktırdım. Sonuç ellerimdeki kalıcı ufak yanık izleri ve tekrardan çıkan siğiller.

- Hacı hoca olaylarıyla abim dahil bir çok kişinin siğillerinin geçtiğini gördüm. Abimin siğillerinin gözümün önünde 1 hafta içinde yok olduğunu görünce artık eskisi gibi gülmüyorum okutup üfletenlere:) İster psikolojik şartlanma diyin ister büyüye inanın, nasıl oluyor bilmiyorum ama geçiyor bir şekilde...
Bende bunları görünce 2 ayrı hocaya gittim şöyle bir baktılar 2side inatçı siğil bu doktora git biz birşey yapamayız dediler:)

- Son çarede Verrutol isimli bir ilaç. Zamanla siğilleri küçültüp yok ediyor ama bir süre sonra tekrar çıkıyor siğiller.

Bence önce bir hocaya git bir şey kaybetmezsin, geçmezse doktora git yaktırmayı tavsiye etmem ama belki başka bir
çözüm getirebilir. Oda işe yaramazsa Verrutol kullan (bi doktora danış bu ilacıda). Ama mutlaka en kısa zamanda birşeyler yap zamanla çoğalıyorlar.

Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir..[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand......
  • Yeni Oluştur...