AMO Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ztn uzun ocb leri kimsenin sigara sarmak icin aldigini sanmam. O is icin daha kisalari oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yanlışlıkla satır aralarını okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yok west virginia , yok bilmemne tütünü,gereksiz. adıyamam , malatya , türkiyede ,başka hiç bi yerde bulamyacağınız kalitede tütün var.nerden alınır? semt pazarından , ordan burdan. çeşitli aromaları seviosanız , ha eyw, ama yabancı sarma tütünler gercekten cok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Joker said: elesso said: ocb satın almak isteyene esrar keş muamelesi yapılıyo zaten ben hiç düşünmemiştim düz sıgara için ocb alacaklarını, en azından gençlerin böyle fantazilerinin olduğunu düşünmemiştim :D hazır paket varken niye acep bu ? tarz meselesimi..tutun ile sigaranin keyfi de tadi da farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 pipo ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bos cekmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar