ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bayrak buradaki anti emperyalist durusu sergilemek icin gerekli, bu bayrak sizin de bayragınızsa sahip cıkın mesajı daha nasıl verilir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 valla ne bir akp mitinginde, ne de türban destekçisi mitinglerin herhangi birinde bir bayrak görmedim. şunu görüdm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bol bol türban dalgalandırıyolar işte, bayrağa ne gerek var di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 akp karşıtı bi insan olarak şu resmi koyuyorum (akp karşıtı bi insan olduğumu bu resmi koyarken belirmek zorunda kalmaktan da türkiye adına utanç duyuyorum) akp mitingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Osmanlı'nın bayrağı, hilalli bayrak onların olsun bence ama yine de siz bilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 AKP'ye karşı çok yanlış bir muhalefet izleniyor.Adamları bayrak düşmanı,millet düşmanı olarak görmek ve böyle bir muhalefet izlemek adamlara ciddi oy kazandırıyor.Şu an AKP'den başka bir merkez sağ hareketi yok,her türlü kazanacaklar fakat muhalefetin yanlış tutumu aranın açılmasına sebep oluyor.Adamların yaptığı yolsuzluklara odaklamak varken; muhalefet türban,şeriat tehlikesi gibi saçma konularla güç kaybediyor.Muhalefet bu konularla uğraşmasın demiyorum,ama verilen tepkiler gülünç derecede abartılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar