Thalion Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Hehe bende ilk duyduumda dumur olmuştum :) sonradan bizimkilerin zirt pirt kestiiini örenince rahatladim :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 2 cleric bulamadım işte ehehe. dedim bone kardeş heal eder petimi. 3 realm rank sonra direk green knight ı geberticem. kıl oluorum tipine. bi de avalon city nin içinde bi dragon tipli yaratık var ama o çok sakat. 4fg u yatırdı. ayrı ca avalon city nin içinden girilen dungeon da bi yaratıklar var aman allahım. vurulmuyor. habire parry ediyor. orda 5fg dan fazlaydık 2 tane geldi. birini %25 e indirdik geberdik. çok merak ediyorum ne düşürdüklerini.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 dragon da problem diil ki artık ama kuru kalabalık lazım ve değmiyor gittiğimize. böle daha küçük çaplı high level mob öldürmek çok eğlenceli.hem drop larda problem olmuyor ama diyelim ki deli bi staff düştü. 17.4 dps 100 quality staff+2445534 parry+33532 hemen cabby only diip hacı koyarım.:P di mi bone kardeş ehhehe[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 %25 e öle indi zaten. mob bi garip öldürmeden target değiştirio habire. bi daa gideriz inşallah ama çok kasış.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Herkesin yakın arkadaş olduğu, çok grup yaptığı adamlar vardır kesin diğer guildlerden v.s. Bir gün toplanıp raidi başlatalım o dediğin avalon city'nin altındaki dungeonlara inelim Belga. Ben 2 ila 4fg toplayabilirim sanıyorum kısa bi sürede. Tabi beraber grup yaptığım adamlar v.s. oyunda olursa tümü ile.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar