Valeron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bugün itibariyle vizyona girdi.Hasan Karacadağ'ın dabbe'den sonra 2.filmi.Direk kadıköy Rexx te 11 matinasına gittim.Kocaman salonda 4 kişi vardı tabi o saate : ) Film açıkcası dabbe den sonra Hasan Karacadağ'ın gelişimini gözler önüne seriyor ve ben bayağ beyendim.Eskiden korku filmi yapmaya korkardık,şimdi gayet hoş bi kaç bişey çıkıyor diyebiliriz.Efektler hoş sonda biraz saçmalıor gerçi efektler.Biraz exorcist le exorcism of emily rose karması bi film olmuş ama hristiyanların şeytan girmesi,müslümanların cin girmesi dediği olayı yansıtıyor hatta Canan Karaca diye bir kadının başına gelen bi olayı aynen aktarıyor film. Ben pişman olmadım açıkcası gittiğime,ön yargıyla yaklaşılmaması lazım.Ha çokta bişey beklememek gerek ama açıckası ben çok beğendim diyebilirim. Not: Arattım direk semumla ilgili bi başlık bulamadım,2 video nun kıyaslanmasından film üstüne konuşulmuş bi konu buldum,bunun daha aydınlatıcı olduğunu düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?11,3095683 burada tartışıyorduk ama, oradaki mesajlarım: said: filmi izledim bugün, eh işte, keşke az daha kaynak bulup daha iyi oyuncularla böyle projeler yapsalar dedim, oyunculuklar berbattı (canan hariç). yine de hakkı yeniyor filmin, efektler falan o kadar iyi olmasa da fena bulmadım ben. ayrıca musallatı da izlerken bunu da izlerken bişi farkettim, bizim insanımız korku filmine gidince, özellikle de türk korku filmine, böyle ani ses efektleriyle bezenmiş insanı zıplatmaya yönelik sahnelerde yerinden başarıyla zıplayıp sonra EUHAHEHHEHAEUHEUAHEUH çok komikti laaaağğğnnn diyor, filmden çıkınca da valla izlediğim en iyi komedi filmiydi UEHHAUEHE tarzı laflar ediyor. şöyle geriye baktığımda bir kere efektler olarak en iyi türk filmi diyebilirim (yabancı filmlere göre komik kaçsa da büyük bir gelişmedir), sonra en iyi senaryolu (dini öğeleri kullanması sayesinde) türk korku filmi diyebilirim, efendim oyunculukta en kötülerinden olmuş ona bişi diyemem. said: sinemadan çıktığımda aynen "baya din propagandası yapmışlar yahu ne öyle bilim imajını komik duruma düşürmek falan" dedim de arkadaşlarım "olm ona bakarsan egzorsistte de konstantinde de çok daha fazla din propagandası vardı" diyerek beni kendime getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben onu doğrudan filmle alakalı olarak düşünmediğim için yeni bir konu açıyım dedim.Orda herhangi bi bilgi falan göremedim,konuyu açan tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 The exorcist'in yandan çakması bu ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 CİN ŞEYTAN ÖLÜM DUA AHİRET İFRİTTTTTTTTTTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bir de gerçek hikayeden uyarlama diyerek insanları hurafelere, korkunç yaratıklara inandırmıyorlar mı? Ayrıca evet zıplatma tekniği korkutucu olabilir ama kaliteli korkutma değildir. Ortamı düzgün gereceksin. Öyle koracak, ilikleri titreyerek izleyecek seyirci filmi anlık korkularla değil. Ayrıca din üzerinden korkutma insanların hassas noktasından yararlanmadır. Din zaten korkular dogmasıdır ve bunun üzerinden korku filmi yapmak ucuzdur. Yiyorsa halka gibi yada freddy gibi daha orjinal dinle alakasız senaryolarla korkutsunlar. Sinirlendiriyorlar beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 aga ne berbat bi film ahahaha şaka gibi yani bu türkler bu ilginç filmlerde hiç mi başarılı olamaz başarılı olduğumuz tek yön var amq filmlerde duygusallık bak berbat çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Orjinal Exorcist'te de en korktuğum sahne filmin bir yerinde telefon çalıyordu yüksek sesle, orda zıplamıştık hah. En dandik korkutma yöntemidir ani ses olayı. Atmosfer önemlidir. Mesela The Ring beni çok huzursuz eder çünkü atmosfer harikadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 1. yi izlemeden 2. yi izlesek anlarmıyız? bağımsız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 valla insanları en çokmkorkutan konulardan biri din olunca bu konu üzerine korku filmi yapmak kolay zaten daha önceden çok fazla korku filmimiz olmadığı için geçmişe bekıp yabancılar en çok nasıl başarılı olmuşlarsa bizde öyle yapalım demişlerdir büyük ihtimalle geçen sene pijama partisi ve film izleme olayına çok sardırmıştık bir grup teenager olarak ve hertürlü exorcist i izledik =) beni onların arasında da en çok ilki ve emily rose korkutmuştu bide bu filmlerde bi latince konuşma olayı vardır semumda da var mı bu? yinede herşeye ramen en güzel türk korku filmi budur http://www.youtube.com/watch?v=vSoReHzrIRY&feature=related tanrım gül ile regan arasındaki ölümcül benzerlik beni korkuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kıptice flndı sanırım o dil, mısır çingenelerinin dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hangi dil semumdaki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Hata yapmayın gitmeyin. O kadar net söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 son yıllarda beni en çok üzen olay, bu filme verdiğim 11 ytl oldu. bu kadar söylüyorum. hele son sahnedeki olay neydi ya :d finish him diye bi ses bekledim. imam perfect çaktı, hiç damage almadı helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ilk filmle alakası yok bağımsızlar.niye öyle diyosunuz bilmiyorum ben bi türk filmne göre başarılı buldum yani efektleri falan açıkcası sevdim.belki dabbe den sora bu kadar hoş gelmiştir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bu tarz türk filmleri çok başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 fiyasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bence güzeldi cokta kötü değildi ama sonu olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bende bu şekilde düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 filmdeki karakter iron maiden ın maskotu Eddie ye benzemiyormu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Daesu said: CİN ŞEYTAN ÖLÜM DUA AHİRET İFRİTTTTTTTTTTT DAMARLARIM ÇATLIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Semumun kadının agzından doğru içine girdigi sahnede arkadaki şahsın '' kadının ağzına sı.tı lan '' diye bagırmasyıla çıktım filmden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 izlediğim en kötü türk filmi. ötesi yok ya. bi ara düşündüm yurt dışında gösterime girerse, ne dalga geçerler bizden exorcist islam versiyonu diye dedim. sonra utandım sonrada uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 İnanılmaz kötü. İzlemememe rağmen, yorumum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar