throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ikea'daki hakiki isvec celigimis diyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 altında niye made in india yazıyor o halde :D kırılır olm onlar anında. :) alman işçiliği almak lazım.. benim levye porş üretimi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Gordon Freeman™ Limited Edition > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 aga 1 yılı geçti çabuk ya işim gücüm var geçmişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ne 3 ay mış arkadaş iki yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 lucifertr said: Işık hızını geçebilirsen zaman kavramı ortadan kalkabilir deniyor ancak bunu başarabilen birçok atomdan küçük parçacıklar var.Böyle birşey şu an için açıklanamadı. var mı yoksa sen teorik olarak öne sürülen parçacıklardan mı bahsediyorsun? varsa kaynak ya da isim de ver biz de öğrenelim ama tahminim eğer olsaydı türk medyası bunu %100 arka sayfa haberi yapardı hadi literatürde görmedim diyelim. bir şeyin pratik olarak var olması ile teorik bir hipotez olarak var olması arasında fark var tekrardan buna dikkat çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Elektromanyetik bir dalga'nın bazen, ve sadece çok kısa süreler için özel durumlarda, phase ve/veya group velocity'si ışık hızını geçebilir ama aslında pek de bişey ifade etmiyor, zira burada önemli olan bilgi transferinin hala ışık hızından yavaş olduğu. Propagation delay ışık hızıyla limitlendiği sürece manasız yani. Öte yandan fotonların ara ara ortalama hızlarını geçebilmeleri gibi ilginç fenomenler de var ama ortalama olarak yine aynı hızda gidiyorlar. Bir nevi gürültü kaynagı aslında, elektronlar bir telde giderken görülen gürültünün başka bir versiyonu gibi bir "foton gürültüsü" bu. Aslında öyle bir konsept var (bkz. shot noise), ve de herhangi bir fotodetektör için çok kritik bir parametredir ama ilk konsept buna ne kadar baglıdır o kadar detayını bilemeyecegim. Elektromanyetik herhangi bir gerçek dalga/parçacık için böyle bişeyi duymadım, tabi alternatif quantum mekanigi "teorilerinden" çıkabilen abuk subuk çıkarımları göz önüne almazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Boş yere 4 milyar dolar harcamış mallar ya. OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Tüh ya naparsın, teyzem de paraları oraya yatırmış da hepsi boşa gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 zaman makinesi olsa bile ben kullanamadığımı biliorum. yoksa şu yaşıma kadarki bi ana geri dönüp "bunu böyle yapma lan" demiştim zibilyon tane şey için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 1 hafta kalmış lan, bakalım iyi patlayacak mı http://www.ntvmsnbc.com/id/25073075/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ardeth bi özet geçsene abi gidebilcek miyiz geçmişe ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 meh.. gene sorun çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fizban said: eğer ki geçmişe yolculuk mümkün olsaydı, herhangi bir insan bugünün zamanına gelirdi ve biz de bunu biliyor olurduk. şimdi şöyle bir iddam olacakdı.. gelecekten gelenler sayısal loto vs gibi ikramiylerei kazanan insanlardır diyecektim ya da iddiaadan rekor para kazananlar ama gel gör ki akıllı adam geldimi rekor kıracak paralar kazanmazdı low profile takılırdı.. ya da borsada iyi kağıtlara para ytırırdı.. belkide dünya krizini atlatabilen şirketlerin başında hep bu adamlar var.. olamazmı? ne bileyim bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dasaaa said: oha lan harbi bir de böyle bir problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bak onu hep solemısımdır, cok ıyı hesaplama yapmak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 3 ay geçti hala olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 peki gercek olsaydi gelecekten bugune gelinirdi diyosunuz o kadar cok zaman dilimi varken nasil bu ani yakalayabilir ki? yani bi gelecekte bi t zamani bide simdi mi var nedir yani mantikli mi yoksa cidden ucmus muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 gercekten var ve 2008 yilina geri dondu adamlar bizim gecmisize beyan ettiler ama bunun bizle bi alakasi olmamasi lazim. hatta 3 sn oncesine gelmislerse bile filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 zaman makinesi yapılamamasının asıl sebebi budur. ışık hızı quantum muantum bilim integral olaylarıyla filan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar