Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Arkadaşlar isteyen kızsın isteyen saçmaladığımı söylesin ama böyle birşey imkansız. Hepiniz göreceksiniz ki o deneyden sonra hiçbirşey olmayacak ve hayat kaldığı yerden şimdiki zamanı yaşamaya devam edecek. Uçmak zihin okumak mümkün şeyler diye düşünüyorum ama zamanda yolculuğun imkanı olduğunu sanmıyorum. Şimdi buraya açıklamasını yazsam 1-2 sayfa tutar o nedenle biraz düşünmenizi rica ediyorum. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 deneyin amacı zamanda yolculuk yapmak değil. bak ben bir satırda açıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 anahtar kelimeleri de veriyorum şimdi higg bozonu, büyük patlama, dört temel kuvvetin ortak kaynağı, süper simetri, karanlık madde ve enerji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Zamanda yolculuk dediği böyle işinlanip 1900 yillara geri dönmek değil cok karmaşik bişey zamanda bükülme fln fizikçi değilimki acikliyim ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ama deneyin amacı zaten zamanda "bükülme" yaratıp mikrokara deliklerle zamanı şey etmek de değil. o sadece olabileceği iddia edilen bir şey, biraz da popülarist bir çaba gibi geldi. deney başlayacak dendiği zamanlar birden ortaya çıktı ama sonra deneyde sorunlar çıkınca yavaş yavaş unutuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 deney amacını aşmasın da akıllı olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hocama iletirim gözlemci olarak gittiğinde uyarır arkadaşları kusura bakmayın, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Tamam tamamgelecekten geldim. Bak, mümkünmüş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 konu kilitlenebilir öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mantıklı gibi giderken birden düşüşlere geçtin. ama güzel. ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 böle şeyleri okuyunca aklıma hep half life geliyo böle deney ters gitcek , CERN aynı black mesa gibi olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 olmadan kapadılar işte bak tek haber çıkmadı kaç aydır, bozduk olm aleti 6 milyar$ gitti harcadık diyip pause ettiler, kimbilir gerçekte neler oldu dını nınnn:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 1 yıl 1 ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: ginaly said: 3 ay nedir lan. hala gülüyorum of. favori topiğim. üstüne tanımam. böyle bi ironi yok. ahuashuahu 3 ay. of allam özlemişim bu topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Zamanda yolculuk 3aya gerçek oluyor ????? 3 ay bir zaman belirtiyor. Yolculuk oluyor. Bunlar da bir çelişki var sanki. Zamanda yolculuğun gelecekte bile var olmadığının en büyük kanıtı, bunu yapmaya çalışmak değil midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 zamanda yolculuğu sadece filmlerdeki gibi düşünmek baya yanlış bi bakış açısı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ben geldim ya işte gelecekten, arkadaşlar onu söylüyordu 3 ay diye. Anca gelebildim kusura kalmayın, vizeler yeni bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 biri gelmeden biri gidiyor o 3 ay da hiç bitmiyor o yüzden yalan olur bu mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 CERN loop a girmiş ilk denemeden sonra, bina içinde zaman sabitmiş 3 ayda bir başa dönüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Norak said: CERN loop a girmiş ilk denemeden sonra, bina içinde zaman sabitmiş 3 ayda bir başa dönüyormuş. NASI YANİ? EVRENSEL ZAMAN AKIŞI DA MI 3 AYDAN MI OLUŞUYORMUŞ? VAY BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 falinda 3 vakte kadar zaman yolculugu cikmis CERNin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o kadar fizikçi bir for loopu yazmasını becerememiş tııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu bilimadamı olacak zibidler hani dolly diye koyun kopyaladılar ya hani. orda kopya koyun niye böyle hızlı yaşlanıyor diye sorarlarken birbirlerine, sonradan anladılar ya hüclerin yaşını da aynen kopya koyuna aktarmışlar. ister misin bu zaman yalculuğunda geriye giderken adam makinadan portakal falan olarak çıksın? tabii burda akıllara bazı sorular gelebilir, kapsül biyoemerji kalkanıyla korunduğu için makinaya bişi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 zamanda yolculuk imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 /endthread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar