Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamanda yolculuk 3aya gerçek oluyor

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar isteyen kızsın isteyen saçmaladığımı söylesin ama böyle birşey imkansız. Hepiniz göreceksiniz ki o deneyden sonra hiçbirşey olmayacak ve hayat kaldığı yerden şimdiki zamanı yaşamaya devam edecek. Uçmak zihin okumak mümkün şeyler diye düşünüyorum ama zamanda yolculuğun imkanı olduğunu sanmıyorum. Şimdi buraya açıklamasını yazsam 1-2 sayfa tutar o nedenle biraz düşünmenizi rica ediyorum. Saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

ama deneyin amacı zaten zamanda "bükülme" yaratıp mikrokara deliklerle zamanı şey etmek de değil. o sadece olabileceği iddia edilen bir şey, biraz da popülarist bir çaba gibi geldi. deney başlayacak dendiği zamanlar birden ortaya çıktı ama sonra deneyde sorunlar çıkınca yavaş yavaş unutuldu
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
bu bilimadamı olacak zibidler hani dolly diye koyun kopyaladılar ya hani. orda kopya koyun niye böyle hızlı yaşlanıyor diye sorarlarken birbirlerine, sonradan anladılar ya hüclerin yaşını da aynen kopya koyuna aktarmışlar.

ister misin bu zaman yalculuğunda geriye giderken adam makinadan portakal falan olarak çıksın?

tabii burda akıllara bazı sorular gelebilir, kapsül biyoemerji kalkanıyla korunduğu için makinaya bişi olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...