burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 http://147.102.135.118/cnn.html Tokio Hotel's superstars and twin brothers Bill and Tom Kaulitz are dead because of a tragical car accident on the german highways. Fans all over the world feel desperate for the loss of the talented superstars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Emosun sen kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 evet zaten günüm kötü geçiyordu bir de bu haberi alınca ağladım bebeem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ///_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 o karıya benzeyen de ölmüş mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 mübarek gün ölmüşler cennetlik bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 evet o eleman ölmüş. acımız büyük............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu sitede bi kıllık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Llama said: bu sitede bi kıllık var YAKALAYIN EMO DEGIL BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Site çok kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kurcalamayın öldüler işte :D bırakın ölü kalsınlar şimdi sitenin yalan olduğu çıkar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 http://147.102.135.118/ kolpaki site:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 onlar artık ölü benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 AHAHAHAHAAH ARDA OF ekşi'ye koymuş gidip ya hjasdhjfsdfsdfsdfsdfs mal herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hepimiz öldü sanıp üzüldük werewolf arda da napsın hepimiz emoyuz ki=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 OÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 AHAHAHAHA ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu arada feyk haber sanırım, bir anlık sevinçle açtım konuyu ama. özür dilerim:D (özellikle zaugnadan dsşlksdş) yine de hepimiz emoyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bırak haberi site on numara fakemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Azhuahuazhaudhsaduhadfuahsfadsuh ulan okudum okudum genede fake diildir diye siteye girdim fakemiş dasfauhsuzh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 tam sevindirik olmuştum site adresinin kolpa olduğunu farkettim içimde patladı :( böyle şaka yapılmaz ki ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ahahahaha arda efsanesin canımın içi hasghas. nian, haberle bi anlık bahtiyarlığım, feykliğini okuyunca terihe karıştı, kalbimi tamir etmelisin bebeyim:///7/ bu acıyla nasıl yaşarım şimdi //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 O soliste adam madam kayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 zuaha bana bunun benzerini "emre belezoğlu" diye yapmıştı bi arkadaş. 1-2 dk falan böyle baya üzülmüştüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar