Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Pati Pet bölümünde topic var, ama oraya bakmayanlar için televizyon izleyicilerine bir hatırlatma yapayım dedim. pati pet'te tartışılan programı izlemek istiyorsanız, bu akşam yeni bölümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 buraya topic açtım ama, ilginç. daha düne kadar cuma 22 gösteriyordu, bugün iptal etmişler. neden, nasıl, niçin, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 2 haftaya kalkar bu program.bide nuri alçonun köpeği bi mankenin köpeğine tecavüz etmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Pazar gününe alındı program. evet güzel özellikle merve sevi ve köpeği çok iyiler. hoş bende köpeği olabilirim onun sorun olmaz hem hareketlerde fln =o ottotot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar