Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 radyatore konması gereken su cinsi nedir? bıldıgım kadarıyla deionize su konması gerekıyor, damıtılmıs su. cesmeden ya da ıcme suyu koyanlar gordum ama kırec sorunu yasamıyorlar mı? Parfumsuz utu suyu kullanılabılır mı? ıcındekıler olarak deonize su ve koruyucu madde yazıyor. abım calıstıgı yerde hıc bır yerde saf su bulamamıs sanırım. o yuzden soruyor. utu suyu bulabılmıs sadece (parfumsuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Selam, Ben şebeke suyu koyuyorum antifreeze ile birlikte. Daha kireç sorunu yaşamadım. Ama ütü suyu da olur elbette diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Yalnız sudan ziyade, radyatör kapalı devre bi sistem olduğundan su eksiltmemesi gerekir. Eğer eksilme problemi varsa bence servise bi göstermende fayda var. Benim araba da eksiltmişti bir iki kere servisi aradım siz yinede gelin kontrol edelim ama motor soğuduktan sonra içme suyu koyabilirsiniz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bilimum defa radyatör suyu azalma sorunu yaşamış bir insan olaraktan genellikle deionize su benzin istasyonlarinda bulunabilir. Çeşme suyu pek tavsiye etmem zorda kalmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 antifriz ile çeşme suyu karıştırıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 benzin istasyonlarında saf su satılır genelde, en sağlıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Evet doruk dogru soylemis, saf su daha iyidir. Ama saf suda sadece benzinlikte felan bulundugu icin, genelde ben hayat su koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Selam, Gizli reklam gördüm :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 10 yıldır çeşme suyu. tık yok. made in japan ftw /Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar