Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Toribash ne derseniz tanımlaması biraz zor. Ancak "online, tur bazlı, ragdoll physics kullanan bir dövüş oyunu" gibi garabet bir tanım yapabildim. En iyisi videoyu izleyin: Oyun trailerı kadar hızlı değil tabi. Sunucudaki herhangi bir odaya girip klasik duel mantığıyla sıraya giriyosunuz. Yani iki kişi dövüşüyor geri kalanlar onları izliyor. Her odanın kendi modu var; judo,aikido,twin swords,jousting vs. gibi. Bu modlara göre tur başına düşen frame sayısı, toplam frame sayısı ya da kullanılan silah değişiyor. Dövüş sırası size geldiğinde belirli eklemleri sıkarak ya da bırakarak hareketinizi belirliyorsunuz. Anlatması biraz zor ama oyunu açtığınızda anlarsınız. Neyse patiden gelen olursa 7. ve 8. sıradaki twin swords odalarında oluyorum. Sitesi şu>>tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 her vuruşta kafa-bacak kopmak zorunda mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Aha çok enteresan bişeymiş. Ama göründüğü kadar kolay değil gerçekten. Uzun uzun hareketi planlamak gerekiyor. Vakit ayırmaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 replaylerde çok fantastik hareketler var ama ben hiçbişey yaptıramadım adamıma =) var mı ipuçları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Püf noktası söylemek biraz zor çünkü oynanan moda göre değişiyor. Ama genel olarak bi kaç tane söyleyeyim: -C'ye basınca tüm eklemleri tutuyor ya da bırakıyor. İlk başta tüm eklemleri tutup hareketi ona göre yaparsanız daha kolay alışırsınız. Zaten çoğunluk açılışta C'yle başlar. -Setup>Options>Mouse Buttons:2 yaparsanız (default:1) kolaylık olur. Böyle yapınca sol tık tutma ya da bırakma, fare tekeri eklemi iki yöne çevirme oluyor. -Multiplayerda odaların yanında atıyorum 500/50 gibi sayılar olur. Soldaki sayı toplam frame sağdaki ise tur başına düşen frame. Tur başına düşen framei çok olan odalar daha eğlenceli olur, az olanlar ise daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Turn Based Martial Arts Simulator Wtf dediginiz duyar gibyim, konsept gayet acik halbuki, demenize gerek yok, bildigimiz turn based dovus sanati simulatoru, hem de multisi bile var :) Toribash 3d modelleme kullanarak bir insan vucudundaki temel eklemleri gevseterek, rahatlatarak, kasarak ve acarak bir takim hareketler yapmaniza izin veriyor ve bu sayede cilgin atip rakibinize akil almaz zararlar verebiliyorsunuz... Turn based olmasi ise daha da ilginc, her "mac" belirli bir frame sayisindan olusuyor, mesela 1000 frame ve size bir 20-25 sn sure taniyor bidahaki frame'e gecmeden hareketini belirlemeniz icin. Daha sonra bu frame'i oynatiyor ve tekrar hareketlerinizi seciyorsunuz. Anlatmak zor, oynamaniz lazim... http://www.toribash.com buradan indirin ve oynayin, sadece 16mb, ve oyun inanilmaz keyifli. bilmeniz gereken tek sey 3 tane tus kullandiginiz... c tusu vucuttaki tum kaslari ya kasiyor ya da gevsetiyor, z tusu secili bir eklemi aciyor veya cekiyor, x tusu ise bir tane eklemi kasip gevsetiyor... space'e basarak turn'u bitiriyorsunuz ve bidahaki frame'e atliyorsunuz, cok acaip hareketler yapmak mumkun zamanla cok guzel alisiyor insan :) http://www.toribash.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 indiriyörüm. eğlenceli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Slm ben süper moderatör :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 thou art lamer :( but let me show some <3 :P Benim girisim daha guzeldi be ondan yenisini actim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 diyorum "ulan 2. mesaj bendeydi. E saçma bişey de yazmadım nerde bu mesaj?!" diye. sora aşaa indim süper moderatörü gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 zor bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu ne garip bişe yavvv :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 çözemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 auhauha uğraşınca biraz acaip komik şeyler çıkıyo. bi de ayrıca replaylere bakın inanılmaz şeyler var. bi tanesinde adamı ikiye böldü ohara dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 herhangi eli inceltip bilekten başlayıp dirseke kadar 1 tıklamayla kürek elimizi omuz hizamıza sokabiliyoruz... ilginç:) oy yere düşüncede kan efeği iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oyun eğlenceli ok güzel de niye böle düşük fps var nolur açıklasınlar bunu bana. hadi ekran kartım 5600 de, grafik mi var ulan oyunda. ne grafikli oyunlar çalışıyo bu ne ki böle. 7 fps diyo ya. yok böle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abi çok çok çok çok çok zor yani bu nedir? tam olarak hareketleri çözebilen varsa parayla ders alıcam yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Başlar başlamaz C'ye bas tüm eklemleri tutar, ondan sonra ufak ufak hareket dene. Ne biliyim sadece göğüs eklemini çevir, dizi çevir vs. Alışırsın bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Patide pek tutmadı ama güzel oyundur. 3.72 çıkmış, yeniden bakıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=iVZN0LRIN9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 baya zevkli oyun, en zevkli modu bence aikido. sumoda cok fazla fracture var, plan yapamıyosun aikido gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 heh 3,4 senedir bilirim su oyunu sonunda bisiler yapabilmeye basladım. oyun çıkalı 3,4 sene oldu mu diye merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Hareketler çok zor zıplamayı bile bulamadım daha =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 COK guzel bi oyun bu ya. Vaktim olsa daha cok oynardim. Birini kafasindan iki elle tutup, belini cevirierek yere vurmak COK zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bende bugun arşivlerde replayleri buldum oynıyasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 var mi oynayan, merak eden? gelin gureselim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar