JD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 benim evde 20 milyonluk sigaradan fazlası yok vay be :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 valla benim evde satsam heralde 3 4 milyarlık mal çıkar la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 plazma muhabbetinin bi sonunu getirebilir miyiz artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ayar yemişim haberim yok. Senin sırtın kalın bişi olmaz.5,5 milyarlık sigara ile cep telefonu koymaz sana diye yazdım. Ayrıyetten harbi dalga geçmek için yazdım. Moral falan değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 senin sirtin kalan sana koymaz nasil aptal bir mantiktir yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 herkese koyan baska tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 way way way.. ayarlar saglam. gecmis olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Todesengel said: Ayar yemişim haberim yok. Senin sırtın kalın bişi olmaz.5,5 milyarlık sigara ile cep telefonu koymaz sana diye yazdım. Ayrıyetten harbi dalga geçmek için yazdım. Moral falan değildi yani. arkadaşım fake misin yoksa sende harbiden zeka geriliğimi var? yazık abi nasıl bi ürünsün sen ya bu şekilde konuşuyosun ? bu arada tüm arkadaşlara teşekkür ederim bugün karakola gittik elimde bi kaç bilgi vardı şüpheli şahıslar biliyordum ama polis bana tüm ümraniyede 6 tane sivil ekip olduğunu imkanlarının çok kısıtlı olduğunu bu olayı faili meçhul olaylar kapsamında değerlendiriliceğini söledi yani işin kısası polis bizi DIKKATE ALMADI gittiyse gitti banane lan hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi bi guvenlik için bişiler yapmak lazım yaw. bence bu yakından biri yani evde ne var ne yok biliomus bak direk sıgaraya saldırmıs. bi alarm yada ne biliym enzeri bişi olmadı camera falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 MarcOConner said: abi bi guvenlik için bişiler yapmak lazım yaw. bence bu yakından biri yani evde ne var ne yok biliomus bak direk sıgaraya saldırmıs. bi alarm yada ne biliym enzeri bişi olmadı camera falan... kamera olayını düşünüyoruz da ne kadara mal olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 walla 5.5milyara mal olmayacağı kesin benim bildiğim ev olduğu için ortalama bir sistem 500-600den fazla etmemeli ama tam olarak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 :D Bizim dükkanı soyduklarında da herşeyi bırakıp sigaraları çalmışlardı. Yükte hafif pahada ağır. (bir paket 5 kağıt oldu anasını satayım) Birde elden çıkarması çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 babamın şirketi (evet) max 750 ytl ye imba güvenlik sistemleri kuruyor izmirdeysen bi güzellik yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 5 milyarlık sigara ne lan 300 hp li mustang alırım 7.8 milyara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 oha o ne be 10 milyara 9 ton havuç alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 geçmiş olsun. benim de başıma gelmişti 1-2 defa, kovalamıştım hatta. boktan işler, önlem alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Sintisyzer said: oha o ne be 10 milyara 9 ton havuç alırım hehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 dikkate almazlar tabi, adamlar temiz iş yapmış. direk sigaraya hücum. o kadar zaman geçtikten sonra parmak izi mi arayacaklar evde :S ayrıca, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Geçmiş olsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 belli ki sigaranin evde oldgunu bilen birileri, yoksa baska seyler de alirlardi gibime geliyo, direk sigarayi alip gitmisler. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Dün son derece kötü bi olay yaşadım biim sigaraları çalan kişi BİZM YANIMIZDA ÇALIŞAN 2 SENE EKMEĞİMİZİ YİYEN KADININ OĞLU hadi buyur çocuk aç kalınca aldım evime yemek yedirdim converse ayakkabımı çaldı ses çıkarmadım ihtiyacı vardır diye bisikletimi verdim binsin diye sattı sesimi çıkarmadım dükkandan sigara çaldı gene sesimi çıkarmadım sonunda bize bunuda yaptı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Oha.Omfg. Kill Him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 besle kargayi oysun gozunu.. sonra vur kargayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar