Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etheria Ultima Online Sunucusu

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

Yalnız Ravenloft fazla yuksekten uçmamak gerek hayal kırıklıklari olabilir. (yanlış anlaşilma olmasin lütfen)Bence en sewilen neyse onu yapın görünüşte sphere ve herkes bekliyor daha güzelini vede herkes lagtan bıkmış durumda bu güzel bir fırsat şu durumda bazi serverlar var adam nebula copy/paste sadece bu serverlar tutuyorsa sizinki ne olur artik düşünün ??[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.........
Asi vE Mavi

Sosyal ağlarda paylaş

sphere 400 kişi kaldırabilecek bir kapasitede ama tabi bağlantın ve makinan var ise dünyada bunu bir çok örneğini görebiliyoruz hatta www.sphereserver.com da 560 kişi görmüştüm ki çok büyültülecek bir olay değil.
Raven size başarılarımı iletmek isterim ama şuda varki bana biraz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz gibi geldi bir topic açılıyor ardından runuo shard ardından sphere bıraz şüphelendiriyor açıkcası .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Larethian haklı şimdi dielimki server açıldı runuo olarak sonrada sphere xx versiyonu geldi ona geçeceksiniz o zmn ne olacak konuşmalariz biraz yanlış gibi geliyor bana kesin olarak ne yapılacak ?

p.s (herkesin düşüncesi öne alınmali yeni olan deil istenilen olsun)[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.........
Asi vE Mavi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
canerg, 21 January 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
Daoc için sana 16GB baglantı az geliyor desem derdimi anlatmış olur muyum?

evet oynamak için de minimum baglantı 10mbit zaten dimi?
züpersin. 16 gb baglantın da var. harikasın kısaca.. ayrıca cok bilgilisin. daoc masterısın. kız olsam sana verirdim walla..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar. Sonuçta biz şuan test dönemindeyiz ve Emulatorleri test döneminde seçmezsek ne zaman seçecez ki? Server tamamen açıldığı zaman mı? Şuan tüm sorunlarımızı çözüp sunucuyu açmaya çalışıyoruz. Daha anlayışlı olursanız sevinirim...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler sorunu çözdüm. Şimdilik RunUO'ya devam ediyoruz. Söylediğim gibi Şubat'ın 2 sinde 1.0 için deneme testi yapacaz. Bazı oyuncularımızın sunucuya bağlanadıklarını duydum. Bunun sebebi client version farklılığıdır. Client'i indirmek için Tıklayın...

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özürdileriz.

Saygılarımla...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Sosyal ağlarda paylaş

Hey gidi hey nerdeeen nereye.İnsanoğlu kuş misali daha dün gibi hatırıyorum ravenin ilk script yazdığı günleri.Bi gün geldi ööle bi heyecanlı anlatamam bi tabelaya iki defa tıklayınca webe bağlanıyon bak gösteriim diye brit bankın orta yerine koymuştu.Taa o zaman demiştim zaten bir yiğit geliyorki ne geliyor diye .peh peh[signature][hline]Alan Delisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaan0489, 21 January 2004 22:12 tarihinde demiş ki:
ya bende bir sorun var client takılıyor yani yanıt vermiyor anlamadım gitti...

Kaan o client versionundan. Buradan Client'i indir. UO dizinine client.exe die at ve Gateway'den bağlanmayı dene...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...