ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Yalnız Ravenloft fazla yuksekten uçmamak gerek hayal kırıklıklari olabilir. (yanlış anlaşilma olmasin lütfen)Bence en sewilen neyse onu yapın görünüşte sphere ve herkes bekliyor daha güzelini vede herkes lagtan bıkmış durumda bu güzel bir fırsat şu durumda bazi serverlar var adam nebula copy/paste sadece bu serverlar tutuyorsa sizinki ne olur artik düşünün ??[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 sphere 400 kişi kaldırabilecek bir kapasitede ama tabi bağlantın ve makinan var ise dünyada bunu bir çok örneğini görebiliyoruz hatta www.sphereserver.com da 560 kişi görmüştüm ki çok büyültülecek bir olay değil. Raven size başarılarımı iletmek isterim ama şuda varki bana biraz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz gibi geldi bir topic açılıyor ardından runuo shard ardından sphere bıraz şüphelendiriyor açıkcası .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Evet Larethian haklı şimdi dielimki server açıldı runuo olarak sonrada sphere xx versiyonu geldi ona geçeceksiniz o zmn ne olacak konuşmalariz biraz yanlış gibi geliyor bana kesin olarak ne yapılacak ? p.s (herkesin düşüncesi öne alınmali yeni olan deil istenilen olsun)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: canerg, 21 January 2004 17:53 tarihinde demiş ki: Daoc için sana 16GB baglantı az geliyor desem derdimi anlatmış olur muyum? evet oynamak için de minimum baglantı 10mbit zaten dimi? züpersin. 16 gb baglantın da var. harikasın kısaca.. ayrıca cok bilgilisin. daoc masterısın. kız olsam sana verirdim walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Arkadaşlar. Sonuçta biz şuan test dönemindeyiz ve Emulatorleri test döneminde seçmezsek ne zaman seçecez ki? Server tamamen açıldığı zaman mı? Şuan tüm sorunlarımızı çözüp sunucuyu açmaya çalışıyoruz. Daha anlayışlı olursanız sevinirim...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Beyler sorunu çözdüm. Şimdilik RunUO'ya devam ediyoruz. Söylediğim gibi Şubat'ın 2 sinde 1.0 için deneme testi yapacaz. Bazı oyuncularımızın sunucuya bağlanadıklarını duydum. Bunun sebebi client version farklılığıdır. Client'i indirmek için Tıklayın... Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özürdileriz. Saygılarımla...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Sunucunun testte olduğunu unutmu$um :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 :) bekleriz sizide test donemine[signature][hline]Etheria Shard Owner www.etheria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Geliris cnm ne oljek :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowSong Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Hey gidi hey nerdeeen nereye.İnsanoğlu kuş misali daha dün gibi hatırıyorum ravenin ilk script yazdığı günleri.Bi gün geldi ööle bi heyecanlı anlatamam bi tabelaya iki defa tıklayınca webe bağlanıyon bak gösteriim diye brit bankın orta yerine koymuştu.Taa o zaman demiştim zaten bir yiğit geliyorki ne geliyor diye .peh peh[signature][hline]Alan Delisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Euahahha harbi yaaaaa :D Yalnız ne hikmettir ki sunucu bomboş. O kadar insan geliyorum demiş. Kimse yok. Sunucu AÇIKKKK!!! :D[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowSong Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 yav gelemde benim satatları bi ayarlıyak bana bu yaştan sonra stat kastırma :P:: Skilleri ben kasarım ama sen lütfen karışma :eheheh[signature][hline]Alan Delisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya bende bir sorun var client takılıyor yani yanıt vermiyor anlamadım gitti...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: kaan0489, 21 January 2004 22:12 tarihinde demiş ki: ya bende bir sorun var client takılıyor yani yanıt vermiyor anlamadım gitti... Kaan o client versionundan. Buradan Client'i indir. UO dizinine client.exe die at ve Gateway'den bağlanmayı dene...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 günde kaç defa emülator değişcek? umarım size en uygununu bulur başarılı olursunuz[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Günde emulator falan değişmeyecek. Yalnızca Şubat'ın 2 sinde sphere deneme test'i olacak...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ben girdim tamda healerin oraya kadar gittim düştüm orada iki tane ankh vardi hatta :P[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bende girdim ama status açılmıyo neden yani statlarımı göremiyom unun yerine 3 tane ok var başka bişi yok ne yapacam[signature][hline]XARDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Eet bendede öle oluo aos kurman lzm galiba. yada patch lzm.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bende pach ten dir dedim yaptım genede aynı[signature][hline]XARDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 O zmn Aos kurmak gerekiyor :([signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 tam patchi yapınca bırsey gerekmıyor connectorumuz yapım asamasındadır[signature][hline]Etheria Shard Owner www.etheria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 runuo konusunda cahılsın sanırım runuoda speed ve ınjectıon zatı calısmaz... bız sadece gıremeyen ayarları yapamayan playerlar ıcın dusunuyoruz. eger sozlerının arkasında duracaksın bılıp de yaz...[signature][hline]Etheria Shard Owner www.etheria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Speed calisir, neyle nasil calistigini soylemeyecegim tabii ama bal gibi calisiyor. Millete 'cahil' falan demeden once bilgi edinelim lutfen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Daha açık speed çalışır runuo senin speed yaptığını anlar anında bir adım atsan dahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar