Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Serverimde ev yapıp guildimizde uygulucam neden serverimde yapıoyurm diyorsanız önce dizayn edicem sonra guildin oraya yapıcam Kİ param bitmesin gereksiz şeylere dimi:) Ama malesef ramim kaldırmıyor serveri yavaşşşş oluyo Ben Bütün İtemleri ve Vendorları silmek istiyorum serverdan sonra girip kendi isteğime göre vendor koymak item yaratmak istiyorum yani sadece denemek istediğim şeyleri koymak sonra silmek:) Nasıl yapabilirim bunu[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 git facete mesela trammel [clearfacet ya da [clear facet unuttum şimdi[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 [clearfacet ..[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 saolunda gerek kalmadı :( mix bitti ne guildi ne evi peh:([signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar