Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

darkmoon bitmesin

Fin

Öne çıkan mesajlar

ticket attıktan sonra gem/mote timerı biraz sapıttı gibi geldi -/+ 3dakkalık bi farkla cıkıyor bazende cıkmıyor ben kaçırmıs olabilirim cunku baya kalabalık oluyor
dbm varsa orda optionsta bar1 standart pizza timerı var 15mins onu 17-18 arası bi değer yapın addon yoksa kronometre tutun :P ama bi kere itemı almanız lazım respawn timer için arada işte bg yapın ortalama 15-20 sürüyor bizde eots av bu timer Lhara npcsi için lotus yerine arada bir leather cıkıyor onlarıda alın isterseniz ama cok karlı değil ben iki tane epic leg yaptırdım sonra kasmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

vermeyin abi söle bilgileri millete sora dadanıo herkez o mal herif belki ss cekmese kimse bilmicek falan öle bişey olduunu cok mal su insanlar exploitmi buldun hemen youtube a yolla... allah akıl fikir versin diorum yani ben epix mountumu almak icin zamanında sethekk halls yapıodum solo son boss stealth tek kişi pot falan kastıgı icin baskasını caırdım falan 2 kişi girmeye basladık 1 ay kasmıstım malın biri yaymıs millete tembihlemiştim bide kimsee sölemeyin die... neyse bütün guild öle para kasmaya basladı bi ara, ardından bütün server sora buff geldi interrupt falan yemio son boss...
Sosyal ağlarda paylaş

sır flm değil bu olay paticikte okumustum bi kaç ay önce
timerları bi tane druid arkadaş hesapladı zaten ss'e dikkatli bakarsan ticket attım report ettim timerlarla birlikte cevap geldi işte bu kadar erken cıktıklarını bilmiyorduk hedö hödö ticket escalated su an timerlarıda eklermisin dedi ekledik,oyun icinde herhangi bi abuse olmadıgını gm soyledi tutupta senin burda mal madem bug buldun niye report ediyorsun demen ? napsaydım hocam sanamı pm atsaydım kimseye soyleme babspki sömürelim diye
hem yani alcak olsam tüm timerlar vardı elimde girmezdim raide bunun 4-5 katı bişiler alırdımki ne blue geme nede lotusa ihtiyacım var.
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamıorum kardeşim yasadığımı söylüorum

ha bu arada bilioruz sır flaan deil ama bi zamanlar öleydi kimsenin ruhu duymamısken biz rahat rahat gidip itemimizi alır camplardık orda 1 kişi bile olmazdı ama simdi 1 milyon kişi var demek isteidğimi anladınızmı ? akıllı olan sırrını paylasmaz buda benim yorumum o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

iyide timerleri sapittiğindan beri beri 2344324432 kişi zaten kampliyor o 2 vendoru zaten baya bilinen birşey tepkine anlam veremedim bırak isteyen yapsın paylaşımını exploit vb şeyler sadece sana ait değilki senden hariç 12131232 kişi farmliyordu Ilkiss i senin arkadaşın söyleyincemi herkeze yayıldı yani? o veya bu şekilde yayilacak o tip olaylar bulursun bişi sömürürsün yayılır fixlenir her oyunda böyle değilmi bu.
Misal bizim serverde millet birbirini gankliyor 1 dkk felan kala spawna last man standing şekli yani ama geceleri boş sömüürrr
Sosyal ağlarda paylaş

misal bak bunu yazarken gevşek magenin biri frost kasiormuş köşeden 1k hp ile arazi yaptim..
Yani hep bizim sırrımız olsun hep sömürelim diye bişi yok o veya bu şekilde bi yerden çıkacak o tip şeyler and millet çok affedersin bokunu çıkarana kdar söürücek blizzde fixlicek kendine saklamak tabii akıllıca ama yinede bi yere kadar elbet bi başkası açık ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

adama bak bugı sömürmüş etmiş bize burda blizzard ın sundugu guzelligi kullanıyoruz diye mal diyor yahu. sanki sen kesfettin shethekk halls'un son bossunu sololamayı da bi de sırrınızı kendinize saklayın diyosun.

hayır madem tek basına boss kesip bugı köküne kadar sömürüyosun, bi de utanmadan pot gidiyo diye arkadasına anlatıyosun. sonra gelip burda sırrınızı paylasmayın diyip mal diyosun. asıl mal sensin be, önde gidenisin hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Regalya kac paralik mal kaldirdin bakiyim? =]

Çok biş yapamadim 8-10 lotus bi kaçda primal boulderfistin hordesi çok kolpa böle bi kaç denyo çıkıyor dur şunu ganklıyayım diye köpek gibi oluyor hemen 5-6 tane arkadaşını çağırıyor 88% ye 12% ratio var yetemiyorsun adamlara misal demin Sheytann die warlock gank etmeye kalkdi vendorun orada hazırlıklıydım pvp gear felhunter felan vardi üstümde öldürdüm çok rahatça tekrar geldi gene gank kasıyor yahu uraşma işte derken bi baktim roooehhh! diye 6 tane horde böle sagdan soldan yağıyorlar CHN'den beter yeminle..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...