Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kişisele açacaktım da çok gereksiz bir konu, hadi cveaplayın pls. wow oynuyordum baktım saat 5 olmuş yatayım dedim yattım tam uyuyamadım kalktım müzik dinledim şimdi de bilgisayarı açtım. çay kahve vs içip uyumadan bugüne devam etmek istiyorum. dalga geçmeyin, harbici diyorum. ne yapayım kahvaltıda mesela ? veya 1-2 saat daha mı kestirsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 1-2 saat daha kestiriyim dersen ucu gelmiyor söyliyim ben bi gün sabahladım öteki gün sabahladım sabah 6da yattım işte 11de kalktım 13'te randevum vardı bi saat daha uyuyım dedim kalktım saat 19.35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 uyudunmu uyuyon uyumadında uyumuyun nası bi bünye benimkisi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 PrudenT said: 1-2 saat daha kestiriyim dersen ucu gelmiyor söyliyim ben bi gün sabahladım öteki gün sabahladım sabah 6da yattım işte 11de kalktım 13'te randevum vardı bi saat daha uyuyım dedim kalktım saat 19.35 Of lan o uyanınca çektiğin acı çok fena birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu işin şakası yok.. ben size fakit bulursanız öğlen bile kestirmenizi tavsiye edecektim.. siesta fiesta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 vucut mutlaka ondan çaldığınız uykuyu geri çalar merak etmeyin. bak adam 19,35 te kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar