casher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ya kablo netten adsl gecelımd edık burnumuzdan geldı dellendım fıttırdım ole beklıo modem kac gundur kac gundur arıoruz mesgul mesgul eheh kaldık valla resmen :) paylasıyım ıstedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aBSoLuT-BuLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 sifreleri deistirmisler ondandır[signature][hline]We are the masters, we are the slaves. We are everywhere also nowhere. We are the ones to decide and RULE! Hier ist kein Warum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Telefonla Ulaşamıyorsan bulundun Semtın Postanesıne gıt Yardımcı olurlar zanledersem[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ben karnelerin alındığı gün başvurdum,15 tatilinin biimimde arıyacğaız sizi dediler,hadi hayrılısı,eno vardı muradına sıra bizde :)[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Büyük bi ihtimal gelirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bende 64k kablo ile 256k adsl nin fiyatlarının aynı olduğunu duyunca adslye saldırmaya niyetlendimde şimdi biraz soğudum :)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Aman Sogu halimize bak ben 15tatılın sonunu duyunca sok oldum denılebilir :( yanı bız tatılde ıı vakıt gecırelım dıe aldık adama 15tatılın onunda gelecez demısler Yuh ya Abı o lafı soleınce ıı bı laf soksaydın yuklenmedın mı adama ne demek bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya bende başvurdum arayacaz sizi dediler eh işte bekliyoz bakalım bunu duyuncada has... dedim inşallah biz aldığımızda sorun çıkmaz... Acil şifalar diliyorum kardeşim :-)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Amin yani alıcaksanızda bunlara hazırlıklı olun cunku ben bı hırsla umutla aldım okdr bekleınce dellendım :) aman sız bunu dusunerek alın bısıcık olmaz elbet acacaklar ustune yatcak hallerı yok paranında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 cok iş vardır sırada ararlar merak etme ben en ön sıralardaydım 3 gün sürmüştü[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: casher, 28 January 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Amin yani alıcaksanızda bunlara hazırlıklı olun cunku ben bı hırsla umutla aldım okdr bekleınce dellendım :) aman sız bunu dusunerek alın bısıcık olmaz elbet acacaklar ustune yatcak hallerı yok paranında :) açılır açılır...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Anam ne dion valeron yuh MArt dedi ya adam :) Mart bı aydan soz edıoruz burda yok yawf ya ben aradaım dusurdum bı kere 5iş gunu icinde acılıor normalde dediler şimndi benım arada haftasonu da var fln yrn haftawsonunu cıakrınca 5 iş gunu dolıor yrn arıcam acılmazsa kı hıc umidim yok bakalım ozmn 5iş gunu dıemıyınce ne dıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 optik kablolarda sorun çkmiş ondan bu aksaklık ....sıngapura kadar butün adsl kablaları zarar görmü ardım sordum öyle dediler..................[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 optik kablolarda sorun çkmiş ondan bu aksaklık ....sıngapura kadar butün adsl kablaları zarar görmüş aradım sordum öyle dediler..................[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ben sunu anlamadım hanı zarar gormus nolmusda yanı bı adsl ı aktıf etmek bu kdr zorm u ? yanı ne aypıor kı bu kadar zor bı ıs olmadıgına emınım tabı bılemıoz ne oluor bu ısler nası oluor ama bu kadar sallıolar nese ben su 5 iş gününü bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 singapura kadar giden optik kabloları bölee güzelce tt'ye...[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Saat sabah 4 ü geçmiş... 5-6 saattir grafiklere bakmaktan beynim falafoş olmuş, biraz topiclere bakınayım dedim... Dogmeat in "eno muradına kavuştu" yazısı yüzümde ciddi tebessüm yarattı. :) Yani bir ekol olmuşum ADSL için telekomla savaşımda, davamda hehe Bu arada telekomun son bombasını aktarayım size... Dün akşam eve geldim. baktım hatta sorun var. Açtım loglara baktım, user/pass hatalı diyor. Arıza kayıt bıraktım.. Aradılar.. Username in sonuna @ttnet ekleyin dediler. Peki dedim.. Denedim, ııh.. Birdaha bıraktım, birdaha aradılar. Şifremi tekrar söylermisiniz dedim... Ve bomba patladı... Şifremde "s" harfi vardı... Çok değerli memurlarımız bunu "5" olarak bilgisayara aktarmışlar.. Kendilerini ne kadar çok sevdiğimi buradan birkez daha belirtmek istiyorum.. Sözlerimi de, eno vs telekom topiclerinin sonuçlarıyla noktalamak istiyorum... Bu telekom enoyla başa çıkamaz.. :) Sağlıcakla kalın[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: casher, 29 January 2004 00:55 tarihinde demiş ki: Ben sunu anlamadım hanı zarar gormus nolmusda yanı bı adsl ı aktıf etmek bu kdr zorm u ? yanı ne aypıor kı bu kadar zor bı ıs olmadıgına emınım tabı bılemıoz ne oluor bu ısler nası oluor ama bu kadar sallıolar nese ben su 5 iş gününü bekliorum 15 gün kadar yavaşçalışacakmış dikkat edin kazaada falan türk kullanıcıdan bi sorun yok yabancıdan indirince sapıtıyor....bağlantının aksamasının sebebide hava muhalefetiymiş[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away.... [Bu mesaj darkwingduck tarafından 29 January 2004 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 E arkadaslar sizin Adsl iniz var suan benım modemım var baglantım yok :) sorun orda bneıme olsada bole basıt sorunlar la ugrassam ben sıfre sordum sıfre vermıcekmısınız bana dıe sey dedıler port numarasınınalıp kontrol ettı bazı yerlere verılıor sıfre dedıler baktı sıze verılmıyecek gerek yok dedı e bende ii dedim ama hala hala acılmadı bayram araya gırerse atarım adsl acılmadan ıptal ederım kablo netımle memnunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Valeron senı uzmek ıstemem ama benım Acıldı :) Bıraz tanıdık fln bulduk devreye soktuk suan geldı aradım bılkent cıvarlarında bugun bı sorun var dedıler ınternet bugunluk gıremezsınzı dedıler ama modemde fln adsl ısıgı yandı actılar hattımı bugun ku sorun hallolur hallolmaz gırecegım :) Ne Mutlu Adsl liyim diyene!.. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Valeron, 29 January 2004 15:51 tarihinde demiş ki: Sen ankardamisn ? ben istanbuldaim ama :) istanbl kadikoy yani :) Hea bak bı de o mesele var ahklısın Istanbul hersey karısık eksıksız hersey en basıt ıs bıle orda karma karısık oluor basıma gelmedı deıl nese allah sabır versın hepımıze nasıl bı ıstır bu.ben acıldı dıorumda ıste Bu seferde aradık sızın oralarda kablolarda arıza var bı gun sonra duzelır ancak dedı yrn bıdaha denıcez olmazsa olmaz .) alıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 İzmir için durum nedir bilen varmı başvurduk bizde bakalım ne olacak...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar