Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Catzee said: eheh önce ilkokul 5 esprileri, sonra da işi hakarete vurma :) tam bebe :) neyse uğraşamıcam iyi geceler eğlenin siz çocuklar bakmayın bize :) gittimm tamam :) :) :) hadi görüşürüz :) :) :) :)
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tunca said: :D ne gerizekalı angutlar var ya hey allahım :D sorma ortalık si.. aman onlarla dolu ;)
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bab the kenk beni kestin atımı neden kesiosun,at param yok beni kestin atımı kesme davası vardı eskiden hatırlıyomusunuz :P gerçi konuyla alakalı değil ala lortum pls diyen çıkınca söylemeden geçemedim..
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bab the kenk beni kestin atımı neden kesiosun,at param yok beni kestin atımı kesme davası vardı eskiden hatırlıyomusunuz :P gerçi konuyla alakalı değil ala lortum pls diyen çıkınca söylemeden geçemedim..
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 o zaman recalluk reg ver dai?
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oha amma kıskandınız beaa haufhaeufhaufhauefhaufha cons için 3 kere huraa huraaa huraaaa ahfuaehfuhae:D
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Catzee said: tunca said: :D ne gerizekalı angutlar var ya hey allahım :D sorma ortalık si.. aman onlarla dolu ;) tamam gidebilirsin B)B)B)B)B)B)B)B)
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Cons said: o zaman recalluk reg ver dai? olmaz maykıl bendede yok.. ama dur güzellik yapam sana .x go britain fdssfd
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 çok coolum yaw böyle millete laf atıyorum bide smiley sokuşturuyorum araya. B)- B)- B)- B)-
tunca Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Catzee said: tunca said: :D ne gerizekalı angutlar var ya hey allahım :D sorma ortalık si.. aman onlarla dolu ;) dostum :) gitmemiş miydin sen ya :) :) uyusana artık :)
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 orası öylede adamınbiri geldi (sözüm meclisten dışarı sanada demiom adamınbiri fsdsfd) direk açtığın başlıktaki sphere göçtü..
Slat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Blizz bu resmin nete yayılması üzerine hemen açıklama yaptı ve olayın fake olduğunu kanıtladı.. Konu kilitlenebilir.
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Kanka yardıma çağırsaydınız, birlikte keserdik.
Öne çıkan mesajlar