Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kıza nasıl yaklaşmalı

0ne

Öne çıkan mesajlar

BRE Allah tanımaz vikinglisi! Kızı öldürüp de nekrofili mi olacan başımıza!!

erkek gürze ancak ve ancak namusuna leke geldiğinde başvurur. Bunun da eylemi öyle demirle değil, beline kadar gömülmüş nammuuusssuzzza (PÜÜÜÜ!!) taş atarak olur. Adı da recm'dir!

kalanındaaaa erkek kadınını minik bir kuş gibi korur sakınır! kadın da yerini bilir. elbet kadının yeri erkeğinin sefgi ve şefkat dolu kollarıdır. O kollar ki, en ufak hata da yargılar, cezayı verir ama sonra yeniden sever, değer verir!

morningstar ile kadına vurmak bizim ananelerizde, gelenek göreneklerimizde geçmez!
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:
Son yazdıgım konuda kızla olmuyucagından bahsetmistim ki "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" Eğitim gördüğüm kurs da kantinlerde gördüğüm bi kız var ama aramızda tek bir kelime bile muhabbet geçmedi.

Şimdi ben bu arkadaşa nasıl yaklaşırım.

1)Bi gün gidip ders çıkışı bi yerlere davet etmek,
2)Yavaştan laf atmalarla muhabbet kurmaya başlamak,
3)Direk gidip senden hoşlanıyorum demek..

diye uzar gider fakat kendimi ona nasıl göstermeliyim ki bazen farkedilmenin yolu farkedilmemekden geçer derler.

Ne yapabilirim beyler bi yorumunuzu alalım mesela siz olsanız ne yapardınız?

Hadi başlık faul onu geçtim,niye sadece beylerin yorumunu alıyosun,bayanların yorumu daha çok işine yarar bence bu konuda
2. cisi "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" bu cümlenin konuyla alakasını anlayamadım,hadi kısmet kader vs diosan o zaman niye kafa yoruyosun bu işlere bu kadar,allah sana gönderir zamanı gelince uygun bi hatun.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba sevgili paticik uyeleri. bu hafta sizlere yanlis topic nasil olur onu tanıtacagim:
yanlis topic ornegi adina sectigimiz topic suan okumakta oldugunuz topicdir.
bunyesinde bi kismi temizlenmis, bi kismi "aman bre" diyerek birakilmis bir tomar ayar(yarisi hedefini bile bulamamis), laf dalasi, salak espri(cogu cinsel icerikli) vs vs bulundurmakta.
NSA'da bunun yolu "cop"tur ama, ornegi elimizde bulunsun, daha sonra linkleriz amacli tutuyorum.

Lutfen.

cok rica ediyorum ki, bu tur davranislarinizi bir kenara birakiniz, sinir bozmaktan oteye gitmiyorsunuz.(bozdugunuz sinir benimki de degil, oyle bi kotu tarafi var).gelip burda sorununu paylasmis uyeye ayar vererek, dalga gecerek klavye basinda ego mu tatmin ediyorsunuz? "agoli cok pis ayar verdim muhahaha"
yazicak adam gibi birseyiniz yoksa yazmak zorunda degilsiniz.

ps: bu topicde mesajı silinmis kisilerden adi aklimda kalanlar, ginaly, prudent , kemalisthllwndr, darkwall.(silinen mesajlarin quotelarini iceren mesajlar da silindi)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...