utopia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 budur. sdf. bi de şu var ki, aman tanrım. ahah. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kamçı da neymiş bu dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 dasaa belgesel gibi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 onla vurduktan sonra bence uzaklaşmak lazım millet gelmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bak işte, erkek milleti öle "aman kıza açılamıyom, konuşamıyom! ühühühüh" olmasaydı böle olmazdı! binicen üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacı! http://www.youtube.com/watch?v=_2FTc0h5214 peheeey.. nerde eski delikanlılar beah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ben morningstar koydum sen hala kırbaç diyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ideal ilişki bu bence. böyle yaklaşıcan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 BRE Allah tanımaz vikinglisi! Kızı öldürüp de nekrofili mi olacan başımıza!! erkek gürze ancak ve ancak namusuna leke geldiğinde başvurur. Bunun da eylemi öyle demirle değil, beline kadar gömülmüş nammuuusssuzzza (PÜÜÜÜ!!) taş atarak olur. Adı da recm'dir! kalanındaaaa erkek kadınını minik bir kuş gibi korur sakınır! kadın da yerini bilir. elbet kadının yeri erkeğinin sefgi ve şefkat dolu kollarıdır. O kollar ki, en ufak hata da yargılar, cezayı verir ama sonra yeniden sever, değer verir! morningstar ile kadına vurmak bizim ananelerizde, gelenek göreneklerimizde geçmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Dasaaa ya çuval dolusu rep. Manowar Abilerimiz en iyisini bilir olm. Uyun taktiklere. sdfoklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 metal kekolari lan onlar asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 allah belanı vermesin asdasfasdghındspk :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ekiekieki. böhüpühe. haha hehe. gereksiz tartismalar cikarmayalim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kızlara konuşmadan yaklaşmak lazım..ilişki boyuncada hiç konuşmican..ne derlerse he deyip geçicen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 0ne said: Son yazdıgım konuda kızla olmuyucagından bahsetmistim ki "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" Eğitim gördüğüm kurs da kantinlerde gördüğüm bi kız var ama aramızda tek bir kelime bile muhabbet geçmedi. Şimdi ben bu arkadaşa nasıl yaklaşırım. 1)Bi gün gidip ders çıkışı bi yerlere davet etmek, 2)Yavaştan laf atmalarla muhabbet kurmaya başlamak, 3)Direk gidip senden hoşlanıyorum demek.. diye uzar gider fakat kendimi ona nasıl göstermeliyim ki bazen farkedilmenin yolu farkedilmemekden geçer derler. Ne yapabilirim beyler bi yorumunuzu alalım mesela siz olsanız ne yapardınız? Hadi başlık faul onu geçtim,niye sadece beylerin yorumunu alıyosun,bayanların yorumu daha çok işine yarar bence bu konuda 2. cisi "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" bu cümlenin konuyla alakasını anlayamadım,hadi kısmet kader vs diosan o zaman niye kafa yoruyosun bu işlere bu kadar,allah sana gönderir zamanı gelince uygun bi hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Kadercilik ile, kadere inanmak arasında fark var. "Allah bir kapıyı kapatıp öbürünü açıyormuş." cümlesi de fırsatlar için söylenmiş bir söz. Fırsatların değerlendirilmesi sana kalmış birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Şimdi, gittiğim kpss kursunda bi hatun var, en kısa zamanda kendisine bir ayar vereceğim. İşe yararsa taktikler yazayım buraya da hafif bir tuto tadında. İşenize yarar belkim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Flameoffear said: Şimdi, gittiğim kpss kursunda bi hatun var, en kısa zamanda kendisine bir ayar vereceğim. İşe yararsa taktikler yazayım buraya da hafif bir tuto tadında. İşenize yarar belkim. :D öğretmen adayımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 other bands play, manowar kill! o : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ordan burdan aldigin tavsiyelerle olmadığı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Senden aldığı tavsiyeye uyup tavsiyeleri önemsemezsede bi nevi kızlara nasıl yaklaşması gerektiğini anlamayacak mı? Bu bir nevi tavsiye almak değil mi? Pölenik V 2.34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ikili tartismalara cevirmeyin topicleri, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kilit: topic temizlendiginde yeniden acilcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 merhaba sevgili paticik uyeleri. bu hafta sizlere yanlis topic nasil olur onu tanıtacagim: yanlis topic ornegi adina sectigimiz topic suan okumakta oldugunuz topicdir. bunyesinde bi kismi temizlenmis, bi kismi "aman bre" diyerek birakilmis bir tomar ayar(yarisi hedefini bile bulamamis), laf dalasi, salak espri(cogu cinsel icerikli) vs vs bulundurmakta. NSA'da bunun yolu "cop"tur ama, ornegi elimizde bulunsun, daha sonra linkleriz amacli tutuyorum. Lutfen. cok rica ediyorum ki, bu tur davranislarinizi bir kenara birakiniz, sinir bozmaktan oteye gitmiyorsunuz.(bozdugunuz sinir benimki de degil, oyle bi kotu tarafi var).gelip burda sorununu paylasmis uyeye ayar vererek, dalga gecerek klavye basinda ego mu tatmin ediyorsunuz? "agoli cok pis ayar verdim muhahaha" yazicak adam gibi birseyiniz yoksa yazmak zorunda degilsiniz. ps: bu topicde mesajı silinmis kisilerden adi aklimda kalanlar, ginaly, prudent , kemalisthllwndr, darkwall.(silinen mesajlarin quotelarini iceren mesajlar da silindi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 SON_SAVASCI said: Flameoffear said: Şimdi, gittiğim kpss kursunda bi hatun var, en kısa zamanda kendisine bir ayar vereceğim. İşe yararsa taktikler yazayım buraya da hafif bir tuto tadında. İşenize yarar belkim. :D öğretmen adayımısın Cıks, benden öğretmen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ben genelde sevdigi bi arkadasindan saldiriyorum, tavsiye ederim. yakin arkadasa gerekli ayari verirsen o senin yerine beyin yıkama islemini gerceklestiriyor bi sure sora. 2 kiz iste, baska ne konusucaklarki zaten eejej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar